Bachelor i Motion

Generelt

Program beskrivelse

Øvelsesvidenskab er studiet af hvordan menneskekroppen reagerer og tilpasser sig til motion. I praksis er øvelsesforskere ansvarlige for at designe og gennemføre træningsprogrammer for en lang række befolkninger. De arbejder for at forbedre udøvere af atleter ved at udføre fysiologiske vurderinger og bruge disse oplysninger til at designe effektive træningsprogrammer. De arbejder også med medlemmer af den generelle befolkning, der er interesseret i at forbedre deres sundhed og reducere deres sygdomsrisiko. Træningsforskere kan også specialisere sig i at arbejde med dem med eksisterende sygdomme som fedme, kardiovaskulær sygdom, diabetes, lungeudfordringer og kræft.

Hvad du vil lære

The Exercise Science Major er en af ​​kun 18 programmer i landet, der begge akkrediteres gennem Kommissionen om akkreditering af allierede sundhedsuddannelsesprogrammer (CAAHEP) og godkendt af National Strength and Conditioning Association (NSCA).I Exercise Science-programmet får du en detaljeret forståelse af de fysiologiske reaktioner på motion. Du har både akademiske og aktive læringserfaringer, som vil lære dig at designe og gennemføre træningsprogrammer for en bred bredde af befolkninger.

CurriculumVores omfattende læseplan giver dig mulighed for at deltage i Experiential Learning, hvor du vil udføre fysiologiske vurderinger, designe individuelle træningsprogrammer og hjælpe klienter med at nå deres mål. Du vil arbejde i en gruppeforskning og gennemføre et praktikophold.

Adgangskrav

For at deltage i dette program, vil du først gå ind i college som en øvelse science intent. Når du opfylder alle de følgende kriterier, bliver du automatisk overført til en øvelse science major.

 • Udfyld mindst 12 studiepoints på College i Brockport
 • Har mindst en 2,75 generelle GPA
 • Komplet PES 335 med en "C" eller bedre (typisk taget 1. semester sophomore år)

3 3 Doktor i fysioterapi

Et samarbejde med Upstate Medical University, den tidlige beslutning fremskyndet 3 3 Doktorgrad i Fysioterapi Programmet giver dig mulighed for at gennemføre både din bacheloruddannelse fra College i Brockport og din ph.d.-grad på bare seks år.

KarrieremulighederEn øvelse science grad kan føre til en række karriere. Vores studerende er gået på arbejde som:

 • Styrker og konditioneringsbusser
 • Ledere af fitnessfaciliteter
 • Personlige trænere
 • Corporate fitness direktører
 • Specialister i hjerte og lunge rehabiliteringVores kandidater bruger også vores grad til at starte sig i graduate schools for avancerede grader inden for områder som:
 • Øvelsesfysiologi
 • Fysisk terapi
 • Biomekanik
 • Arbejdsterapi
Senest opdateret Oktober 2018

Om skolen

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Minimer