Read the Official Description

Fakultet

Det Fakultet for Medicin og Sundhedsvidenskab

Programbeskrivelse

An-Najahs afdeling for optometri søger at være det førende college for optometri i regionen. Vores vision er:

 • At blive anerkendt lokalt, nationalt og internationalt for ekspertise og innovation inden for uddannelse, forskning og patientpleje.
 • At opnå en varig indvirkning på den visuelle sundhed inden for regionen ved løbende at forbedre modeller for plejepleje og give akademisk progression til videnskaben om optometri.
 • At udvikle et innovativt uddannelsesprogram med en effektiv og dynamisk læseplan.
 • At omdøbe øjenpleje systemet i landet ved at lette levering af høj kvalitet pleje.
 • At spille en afgørende rolle i opbygningen af ​​menneskelige ressourcer og infrastruktur i regionen ved at producere fremtidige ledere inden for optometri dedikeret til livslang læring og innovativ forskning.

- Mission

An-Najahs Bachelor of Optometry-program er at opbygge en fond, hvor fakultet, studerende og medarbejdere arbejder sammen med gensidig respekt for at dele viden og erfaring på måder der bedst tjener samfundets optometriske behov. Programmet er forpligtet til at forberede optometriste, der leverer klinisk pleje af højeste standard med yderste integritet og professionalisme.

- Mål

Målet med Bachelor of Optometry-programmet er at graduere fremtidige professionelle ledere for det højeste niveau af optometrisk praksis dedikeret til at eliminere forebyggbar blindhed i OPT. Graduates vil fungere som ledere i kliniske og ledende stillinger, oversætte bevisbaseret videnskab til klinisk praksis og kvalitetsforbedringspolitikker, der i sidste ende fører til bedre visionpleje.

An-Najahs Optometry Department, herunder den nye Eye Clinic på An-Najah National University Education Hospital, er forpligtet til at opfylde mission og vision for samfundet gennem opnåelsen af ​​disse mål og mål:

 • Etablere et rungende optometrisk program, der gør det muligt for kollegiet at blive førende inden for optometrisk uddannelse i Mellemøsten.
 • Udbyde fremragende uddannelsesprogrammer og ressourcer.
 • Udvikle en fremragende klinisk uddannelse ved at forbedre kliniske tjenester på universitetets undervisningssygehus og undervisningsklinikker.
 • Fremme sikker, effektiv og kvalitetssikring af visioner over hele landet.
 • Etablere College som et ekstraordinært forskningsinstitut i optometri, vision science og klinisk praksis.
 • Udvikle kapacitetsopbygning i fællesskab.
 • Sammenslutningen af ​​optometri lokalt og i hele regionen ved at justere omfanget af praksis og sikre, at det opfylder internationale standarder.

Bachelor of Optometry (BO) -programmet, der tilbydes på An-Najah National University består af en 4-årig læseplan og er designet til at uddanne fremtidige optometriste til at praktisere nu og forberede dem til at være en del af et kontinuerligt skiftende og dynamisk erhverv. Det primære mål er at uddanne fremtidige optometriske fagfolk, der søger og kritisk analyserer ny information for effektivt at betjene patienterne. Studerende til dette program vil få den viden og erfaring, der er nødvendig for at tjene som visionskonsulenter til skoler, regering, erhvervsliv og industri. Desuden er programmet designet til studerende at erhverve en forståelse af de juridiske, sociale, økonomiske og faglige faser af optometrisk praksis, samt optometristens rolle i folkesundheden og i samfunds- og national sundhedspleje.

Industri

Fællesskabets opsøgende programmer ligger i kernen i vores kliniske program, hvor kliniske tjenester, briller og enheder leveres gratis via universitetets optometryklinik til medlemmer af samfundet, som er dårligt stillede økonomisk. Derudover planlægges der hver uge voksne og pædiatriske synskonflikter i byen Nablus og i landsbyer og byer på Vestbredden, som ikke har nem adgang til sundhedsvæsenet. Eksponering for denne forskellige praksismodalitet vil give eleverne mulighed for at udvikle bevidsthed om politiske, geografiske og sundhedsmæssige problemer, der kan forstyrre adgangen til øjenpleje.

Optometri-programmet arbejder løbende på at udvikle sit forhold til de lokale, nationale og internationale optometriske organisationer, øjenhospitaler og optometriske industrier. Dette er blevet etableret gennem fælles programmer og forskning med EU via Erasmus-programmet, underskrivelse af et aftalememorandum med lokale kliniske uddannelsessteder og deltagelse i nationale og internationale konferencer gennem forelæsnings- og forskningspræsentationer.

Undervisning og læring

Kombinationer af undervisningsmetoder er blevet brugt af instituttet for optometri for at sikre, at den studerende får en velafrundet, exceptionel læringserfaring. Det første år består af forelæsningsbaserede kurser, som normalt leveres via PowerPoint-præsentationer. Det andet år består af forelæsningsbaserede kurser, der kombineres med våde laboratorier. Dette giver eleverne mulighed for at øve den teoretiske viden, de får under deres kurser i en fuldt udstyret laboratorieindstilling. I tredje og fjerde år involverer hovedparten af ​​kursusbelastningen klinisk arbejde, hvor eleverne udsættes for direkte patientpleje. Case præsentationer, problembaseret læring og analytiske rundbordssamtaler er vigtige komponenter i undervisnings- og læringsmetoderne i de sidste to år af programmet.

Kursusarbejde og bedømmelse

Teoretiske kurser evalueres gennem en første, anden og en afsluttende eksamen, der normalt består af multiple choice og short-answer spørgsmål. Quizzer, opgaver og præsentationer kan bruges sammen med henblik på at styrke elevernes viden og give dem mulighed for at udvikle selvundervisningsteknikker.

Praktiske kurser vurderes ved hjælp af en standardiseret ruberisk evaluering. Fokus på ruberiske evalueringer er at sikre, at eleverne udvikler de krævede kliniske færdigheder. Problembaseret vurdering udnyttes også ved at kræve, at eleverne udfører sagerpræsentationer, udvikler kliniske retningslinjer og skriver sagerapporter.

Program taught in:
Engelsk
An-Najah National University

See 5 more programs offered by An-Najah National University »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
55 JOD
Pr. Kredit time
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date