Bachelor i Pharmacy (Honours) IHPC

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Gradoversigt

 • Studer på et af de 5 bedste universiteter for national beskæftigelse, studenttilfredshed og undervisningskvalitet i apoteket (1).
 • Lær af et universitet, der har langt over verdens standardforskning inden for farmakologi og farmaceutiske videnskaber (2).
 • Undersøgelse i UniSA's nye $ 247 millioner state-of-the-art UniSA Cancer Research Institute.
  Lær i vores on-campus, målrettet apotek laboratorier og apotek praksis suite.
 • Drage fordel af vores industriforbindelser og stærke forbindelser med internationalt anerkendte forskningskoncentrationer.
 • Få erfaring i erhvervserfaring, når du gennemfører placeringer i lokalsamfund og hospital apoteker.
 • Drage fordel af mere end 50 års erfaring inden for apotekets uddannelse.
 • Få to kvalifikationer med kun et ekstra studieår, når du gennemfører Australiens eneste dobbelte grad i Pharmacy og Pharmaceutical Science.
 • UniSA tilbyder South Australia's eneste apotek grad og er en af fire universiteter i Australien for at være medlem af den prestigefyldte National Alliance for Pharmacy Education (NAPE).

(1) QILT: Undersøgelse af kandidatundersøgelser Kursusoplevelse spørgeskema 2016-18 - Fuldtidsbeskæftigelse, samlet tilfredshed og undervisningskvalitetindikatorer (undergraduate). Kun offentlige SA-baserede universiteter.
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

Snapshot

Med målrettede læringsfaciliteter på campus, internationalt anerkendt undervisningspersonale og stærke faglige og kliniske forbindelser med industrien, er vi valg til håbende apoteksstudenter.

Vores on-campus faciliteter omfatter et apotek laboratorium, hvor du vil få praktisk erfaring inden for biologiske, kemiske og farmaceutiske videnskaber, udvikle de nødvendige færdigheder til etisk apotek praksis i et udviklende sundhedssystem. Du vil også få gavn af vores nye apotekspraktikssuite, hvor du vil lære at dispensere medicin, rådgive patienter og udvikle de kliniske serviceydelser, der er nødvendige for moderne apotekspraksis.

Nøglefokus på denne grad omfatter:

 • biologiske, kemiske og farmaceutiske videnskaber
 • forberedelse, undersøgelse og overvågning af lægemidler og deres anvendelse
 • tilvejebringelse af pesonaliseret lægemiddelinformation og rådgivning til patienter
 • etisk apotek praksis
 • forskningsmetoder
 • afprøvning og regulering af medicin
 • universitetet organiserede kliniske placeringer på tværs af lokalsamfundet og hospital apotek sektorer

Som æresstuderende vil du udvikle avancerede færdigheder inden for forskning med fokus på et område med specialisering inden for apotek og beslægtede videnskaber.

Du kan også have mulighed for at indgå i en dobbelt grad med en ph.d.-kandidat, Bachelor of Pharmaceutical Science med kun et ekstra studieår. For at være berettiget, skal du have et gennemsnit på 5 point eller mere i dit andet år.

Hvad du skal bruge

Studerende, der påtager sig aktiviteter, hvor interaktion med patienter / offentligheden er påkrævet for deres uddannelse, som fakultet eller kliniske placeringer / besøg og i klinikker og gymnasier, skal demonstrere, at de opfylder de obligatoriske krav til præplacement. Disse omfatter kriminel historie clearance, børne-relateret beskæftigelse clearance og immunisering krav. Besøg den kliniske placeringsenhed for at få oplysninger om nøglekrav og for at få adgang til de fulde elevchecklister.

Alle studerende, der er indskrevet i et program, der fører til professionel registrering, skal være registreret hos den relevante Nationalstyrelse. Registreringsprocessen udføres af Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA), hvor universitetet giver meddelelse til AHPRA efter tilmeldingen i programmet.

Hvad du vil lære

Denne æresbevisning grad vil udstyre dig med den viden, færdigheder og praktisk ekspertise, der kræves for at påbegynde en karriere i det stadigt ændrede område af apotek.

Som æresstuderende er der også et stærkt fokus på forskning, og du vil færdiggøre de færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre og styre forskningsprojekter i en sundhedsrelateret situation.

I løbet af de første to år vil du studere:

 • biologiske, kemiske og farmaceutiske videnskaber
 • etisk apotek praksis
 • almindelige sygdomme og de stoffer, der er nødvendige for at behandle dem

I løbet af det tredje og fjerde år vil du studere:

 • farmakoterapeutiske
 • kliniske beslutningsprincipper
 • forskningsmetoder
 • trialing og regulering af medicin
 • avanceret apotek praksis

I det fjerde år vil du også gennemføre professionelle placeringer i lokalsamfund og hospitalbaserede apotekindstillinger med muligheder for landlige og internationale oplevelser.

Hvorfor Bachelor of Pharmacy (Honours)

Uddannelse med en honnør grad vil sætte dig adskilt fra mængden, sikrer du har en konkurrencemæssig fordel og er klar til en karriere inden for industri, forskning eller yderligere postgraduate studie.

Vi tilbyder et avanceret, målrettet apotekslaboratorium til udvikling af færdigheder inden for lægemiddeludvikling og farmaceutisk videnskab og et apotekspraksisserum, hvor du vil udvikle klinisk og faglig kompetence og lære de vigtige kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige, når du behandler patienter . Suiten udnytter integreret informationsteknologi og digitale platforme til at forberede dig til fremtidens apotekspraksis.

Din karriere

For at være vellykket som apotek skal du være interesseret i sundhed og trivsel for enkeltpersoner og samfundet. Du skal også have interesse i de fysiske videnskaber og anerkende samfundsvidenskabens betydning i udviklingen af en sundhedspersonale. Evnen til at arbejde uden tilsyn og med høj grad af nøjagtighed er afgørende, ligesom det er en vilje til at udvikle problemløsningsfærdigheder på højt niveau.

Desuden bør du være motiveret til at tage en intellektuel udfordring, have et ønske om at få specialiseret viden i din disciplin og en stærk interesse for forskning. Du skal være omhyggelig, præcis og resultatorienteret og have enestående kommunikationsevner til at håndtere patienter.

Med nye lægemiddeludviklinger og forbedrede terapeutiske udviklinger har apotekere flere karrieremuligheder end nogensinde før, hvilket er gode nyheder for kandidater.

Apotekere får beskæftigelse i:

 • hospitaler
 • apoteker
 • samfundstjenester
 • alderen plejeindstillinger
 • tilsynsorganer
 • komprimering eller kritisk pleje
 • smitsomme sygdomsydelser
 • akademiet og forskning

Som æresstuderende kan du også vælge at forfølge en karriere inden for forskning - kandidater med æresbevisninger er yderst eftertragtede af potentielle arbejdsgivere, især inden for universitet og forskningsinstitutioner.

Bachelor of Pharmacy (Honours) kvalificerer eleverne til registrering som apotek, men for at blive praktiserende apotek, skal du gennemføre Pharmacy Intern Training Programmet hos UniSA eller en anden institution. Andre postgraduate muligheder omfatter det kliniske masterprogram.

Real World Connections

Vores stærke forbindelser med forskning betyder, at du får mulighed for at arbejde sammen med erfarne branchefolk, prisbelønnede forskere og anerkendte akademikere. Dette er en fantastisk mulighed for dig at opbygge vigtige relationer og netværk, hvilket kan være afgørende for din karriereudvikling efter eksamen.

Vi er vært for regelmæssige medarbejdermasterklasser og ansættelsesudstillinger og universitetsbegivenheder i Australien og i udlandet.

Professionel akkreditering og anerkendelse

Programmet er akkrediteret med Australian Pharmacy Council.

Succesfuld gennemførelse af programmet opfylder de akademiske krav til registrering som apoteket hos Apotekets bestyrelse i Australien. Støtteberettigelse til registrering bestemmes af Pharmacy Board of Australia og omfatter en passende anerkendt og passende periode med overvåget uddannelse.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Minimer
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mere Mindre