Bachelor i Sundhedsvidenskab i Medicinsk Laboratorie

Generelt

Program beskrivelse

Medicinsk Laboratorieafdeling

Som en medicinsk laboratorieforsker vil du være en livredder! De fleste medicinske beslutninger er baseret på laboratorietestresultater genereret af medicinske laboratorieforskere (tidligere kendt som medicinsk teknikere eller kliniske laboratorieforskere). De anvender dygtighed og instrumentering til at analysere blodceller og kropsvæsker, for at identificere sygdomsfremkaldende bakterier og vira og at udføre test før transfusioner og transplantationer. MLS kandidater er primært ansat i hospital laboratorier, men også nyde karrieremuligheder i biomedicinsk forskning, retsmedicin, bioteknologi, toksikologi, sundhedspleje administration, lægemidler og andre industrier. En MLS grad giver også fremragende forberedelse til medicinsk, tandlæge eller kandidatskole. Medicinsk Laboratorieprogram indeholder kurser og laboratorieinstruktion i klinisk kemi, medicinsk mikrobiologi, hæmatologi, klinisk immunologi og immunhematologi (blodbank). MLS studerende oplever en et-semester klinisk praktik på et eller flere af vores tilknyttede Louisville-området hospitaler.

Læringsresultater

Bellarmine MLS kandidater vil:

 • Etablere en personlig videnskabelig videnbase, der forbereder dem til at læse, tolke og udnytte videnskabelig viden i klinisk praksis.
 • Demonstrere kritiske tænkning evner.
 • Udfør laboratorietests med nøjagtighed og præcision.
 • Demonstrere passende etisk og professionel adfærd.

Bachelor of Health Science i medicinsk laboratorium videnskab omfatter kurser og laboratorieinstruktion i klinisk kemi, medicinsk mikrobiologi, hæmatologi, klinisk immunologi og immunohematologi (blodbank). MLS studerende gennemfører et et-semester klinisk praktik på et eller flere af vores tilknyttede Louisville -area hospitaler. 4-årige praktikantuddannelsen for undergraduerede begynder med 2 års generelle uddannelseskrav og videnskabelige forudsætninger. Studerende ansøger om optagelse til MLS programmet i løbet af det efterfølgende år og tilbringe junior og senior år i det professionelle program. Afdelingen for medicinsk laboratorievidenskab tilbyder også en præ-professionel mulighed for studerende, der er interesseret i læge- eller kandidatskole, og et besøgsstudentprogram for tilknyttede universiteter.

Undergraduate MLS majors har mulighed for at gennemføre et dobbelt BHS / MHS program, som tildeler den studerende en bachelorgrad i medicinsk laboratorie videnskab efter fire år og derefter giver mulighed for gennemførelse af kandidatuddannelsen i sundhed videnskab i et yderligere år. Studerende skal ansøge om dette program efter deres yngre år (se MHS kataloget for adgangskrav).

Mission statement

Målet med Bellarmine University MLS-program er at producere kliniske praktiserende læger, der er kompetente for den nuværende praksis og er parate til at vokse med fremtiden for klinisk laboratorievidenskab. Bellarmine MLS kandidater vil bidrage til Louisville samfund og videre, i klinisk praksis samt i service til andre og deres erhverv. Vores kandidater vil demonstrere problemløsning og kritisk tænkning færdigheder, forståelse af spørgsmål og overvejelse af værdier i sundhedsvæsenet, og vil holde en høj standard for stipendium og integritet.

Adgangskrav

 • Et kumulativt gennemsnit på mindst 2,5 point på en 4,0 skala.
 • Et minimum af science-math grade point gennemsnit på 2,5 på en 4,0 skala.
 • Officielle transkripsioner til alle college kursus arbejde.
 • En ansøgning om optagelse til ph.d.-uddannelsen, to anbefalingshenvisninger og personlig erklæring. (Bemærk: Adgang til Bellarmine University indrømmer ikke automatisk en studerende i Medical Laboratory Science Programmet.)
 • Et personligt interview, hvis det ønskes af MLS Admissions Committee.

Sprogfærdigheder: Sprogfærdigheder er nødvendige for at sikre, at elever i sundhedssektoren kan kommunikere med en forskelligartet befolkning. Medical Laboratory Science-programmet accepterer et af følgende som bevis på krævet sprogfærdighed:

 • TOEFL-iBT (internetbaseret test) og få en samlet score på 83 eller højere OG en score på 26 eller højere på taletesten, OR
 • IELTS (International English Language Testing System) med et samlet band score på 7 eller højere OG et talebånd score på 8 eller højere, OR
 • Sprogtræning på et godkendt center. Bellarmine University anerkender følgende standarder og centre: engelsk sprogtjeneste niveau 112 (http://www.els.edu/en); Interlink Level 5 (http://interlink.edu/); Intensivt sprogprogram på Indiana University Level 6 (http://iep.indiana.edu/); Andre centre kan godkendes efter eget valg af Admissions-, Progressions- og Gradueringsudvalget ved Institut for Medicinsk Laboratorium.

Internationale studerende i følgende kategorier er undtaget fra sprogkundskabskrav:

 • Studerende, der er statsborgere i eller har afsluttet en uddannelse fra et TOEFL-fritaget land.
 • Studerende, der har et gymnasium eller et gymnasium, der er optjent i TOEFL-fritagne lande.
 • Internationale studerende, der har gennemført mindst et års fuldtidsstudium eller tilsvarende (dvs. mindst 24 optjenede kredit timer eller tilsvarende) og tjent 2,0 GPA i et TOEFL-fritaget land.

Kun officielle scoringsrapporter vil blive accepteret.

Four Year Practitioner Track krav

Bachelor of Health Science i medicinsk laboratorie videnskab er designet til at lette elevernes erhvervelse af viden, analytiske færdigheder og teknisk ekspertise inden for klinisk kemi, medicinsk mikrobiologi, immunohematologi, hæmatologi og klinisk immunologi. Det traditionelle uddannelsesprogram omfatter to års generelle uddannelseskrav og biologiske og kemiske forudsætninger. Studerende ansøger til Medical Laboratory Science-programmet i deres senere år og indlægger i løbet af deres juniorår for to års specialiseret studie, herunder en klinisk praktik på et tilknyttet Louisville-område hospital. Efter vellykket gennemførelse af uddannelsen er kandidater berettiget til nationale bestyrelsesprøver.

MLS kandidater er primært ansat i hospital laboratorier, men også nyde karrieremuligheder i forskning, retsmedicin, bioteknologi, toksikologi, medicinsk forskning, sundhedspleje administration, lægemidler og andre industrier. Studerende, der er interesseret i medicinsk, tandlæge-, veterinær- eller kandidatskole, anbefales at overveje at tjene en grad i medicinsk laboratorievidenskab. Grad programmet giver et fremragende fundament i diagnostisk medicin og patofysiologi. De mange medicinske laboratorievidenskabelige kandidater, der har forfulgt videreuddannelse, entusiastisk vidner om de intellektuelle og erfaringsmæssige fordele, de har haft over deres medicinske, dental- eller kandidatstuderende.

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Bellarmine University is a vibrant community of educational excellence and ethical awareness that consistently ranks among the nation's best colleges and universities. Our students pursue an education ... Læs mere

Bellarmine University is a vibrant community of educational excellence and ethical awareness that consistently ranks among the nation's best colleges and universities. Our students pursue an education based in the liberal arts – and in the distinguished, inclusive Catholic tradition of educational excellence, the oldest and most rewarding in the western world. Minimer