Bachelor i Sundhedsvidenskab

Generelt

Program beskrivelse

Nyligt organiseret afdeling Funktioner Major in Health Science

Som reaktion på nationale og regionale beskæftigelsestendenser inden for sundhed og medicin vil Aquinas College begynde at tilbyde en major i Sundhedsvidenskab for at støtte kollegiums mission om at levere en liberal arts uddannelse med karriereorientering.

Den nye hovedvidenskab for sundhedsvidenskab er en del af det omdøbte biologi- og sundhedsvidenskabsafdeling (tidligere biologisk afdeling). Studerende tager den liberale kunst kernen sammen med biologi, kemi, fysik, biokemi og matematik kurser skræddersyet til at udstyre dem til postgraduate uddannelse i allierede sundhed områder som lægeassisterende (PA), fysioterapi (PT), podiatri og folkesundhed. Som en del af vores engagement i videnskaben har Aquinas College indledt en kampagne, der omfatter en renovering på 32 millioner dollars og udvidelse af vores videnskabsfaciliteter.

Videnskabsudvidelse vil bane vejen for nye programmer, nyskabende forskning og studenterinddrag for at forberede forskere, ingeniører og matematikere, der vil bidrage til den regionale STEM-arbejdsstyrke, uddannelsesinitiativer og forskning.

  1. Aquinas biologi og sundhedsvidenskabelige kandidater nyder acceptniveauer på næsten 100% til lægeassistent, fysioterapi og tandlægeprogrammer
  2. Aquinas biologi og sundhedsvidenskabelige kandidater har en godkendelsesgrad på medicinsk skole ca. 20% over det nationale gennemsnit.
  3. Siden 2000 har næsten en tredjedel af Aquinas biologi- og sundhedsvidenskabelige kandidater gået på at opnå doktorgrader i biologi eller sundhedsrelaterede felter (humanmedicin, veterinærmedicin, tandpleje, fysioterapi osv.).
  4. Yderligere 14% af Aquinas biologi og sundhedsvidenskabelige kandidater er gået på at opnå en kandidatgrad på lignende områder (lægeassistent, folkesundhed, sundhedsadministration mv.) Siden 2000.
  5. I fem års løb har Aquinas College biologi kandidater scoret over 90th percentilen på Major Field Test, en standardiseret test af biologi viden administreret af mere end 300 gymnasier
  6. Op til to kvalificerede Aquinas studerende om året kan optages til Michigan State University's College of Human Medicine gennem et Early Assurance Partnership mellem de to institutioner.
  7. Kvalificeret Aquinas biologi og sundhedslære majors kan modtage elektive biologi kreditter til laboratorieundersøgelse udført på Van Andel Institut.
  8. Mindst to fakultetsmedlemmer fra Aquinas College Biology and Health Sciences Department deltager i Mohler-Thompson Summer Scholars-programmet hver sommer og tilbyder stipendier til kvalificerede studerende, der engagerer sig i selvstændig forskning.
  9. Hvert kursus og laboratorium taget af en Aquinas biologi og sundhedsvidenskab hoved er undervist af en fuldtids fakultet medlem, der har optjent en Ph.D. inden for sit fagområde.
  10. Alumni i biologi og sundhed videnskab program har opnået kandidat eller faglige grader på prestigefyldte universiteter som Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame og UC Berkeley og Harvard.

Praktisk erfaring

Aquinas College Biology and Health Science Department er blevet udvalgt til at deltage i Small World Initiative (SWI), en Yale-University-baseret non-profit organisation, der har til formål at undervise eleverne i videnskabelige metoder samtidig med at man opdager opdagelsen af nye antibiotika. "Vores biologi fakultet er begejstret for at være en del af dette innovative program, som vil give vores studerende flere muligheder for at engagere sig i autentisk forskning," siger professor i biologi, professor Jennifer Hess. "Vi glæder os til fuldt ud at integrere SWI-læseplanen i den nye sundhedsvidenskabelige læseplan, der for øjeblikket udvikles inden for vores afdeling."

Grad

Aquinas College Biology Department er blevet udvalgt til at deltage i Small World Initiative (SWI) , en Yale University-baseret nonprofitorganisation, der har til formål at undervise eleverne i videnskabelige metoder samtidig med at man opmuntrer til opdagelsen af nye antibiotika. Denne udvælgelse vil give finansiering til uddannelse og materialer til at indarbejde SWI-læseplanen i afdelings indledende biologi kurser i efteråret 2017-semester.

I Michigan er Aquinas College i øjeblikket den anden videregående uddannelsesinstitution (Eastern Michigan University den anden) og det eneste lille liberal arts college, der skal hilses velkommen som en del af SWI-konsortiet. Programmet blev inspireret som reaktion på præsidentens råd for rådgivere om videnskab og teknologi (PCAST) i 2012, som krævede "(udskiftning) af standardlaboratoriekurser med opdagelsesbaserede forskningskurser." SWI er designet til at engagere studerende i forskning der omhandler en verdenskrise - den faldende udbud af effektive antibiotika.

"Vores biologi fakultet er begejstret for at være en del af dette innovative program, som vil give vores studerende flere muligheder for at engagere sig i autentisk forskning," siger professor i biologi, professor Jennifer Hess. "Vi glæder os til fuldt ud at integrere SWI-læseplanen i den nye sundhedsvidenskabelige læseplan, der for øjeblikket udvikles inden for vores biologiafdeling." SWI sigter mod at "løse det globale problem for antibiotikaresistens, at opdage kandidater til nyt antibiotikum af naturprodukt og at udforske den uudnyttede mikrobielle og biokemiske mangfoldighed af jord. "Ved hjælp af denne pensum vil alle indledende Aquinas biologistudenter, herunder mange førsteårsstuderende, have mulighed for at engagere sig i anvendt forskning og direkte udvide den nuværende videnskabelige viden på et medicinsk vigtigt område.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Læs mere

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Minimer
Grand Rapids