Bachelor i biomedicinsk teknik

Generelt

Program beskrivelse

Biomedicinsk videnskab

Ingeniører finder en løsning på et bestemt problem eller opfylder et krav om et håndgribeligt produkt (maskiner, udstyr, system eller proces). En ingeniør designer, bygger, driver, undersøger produktet og adfærd under forskellige driftsforhold for at forbedre og udvikle det. Problemer, der har brug for løsninger og andre komplikationer, gør det muligt for ingeniører at udvide og uddybe deres viden på området. Nye tekniske discipliner opstår i denne proces. Biomedicinsk teknik er en af ​​disse udvikling og vækst momentum i de sidste halvtreds år.

Biomedicinsk Teknologi beskæftiger sig ofte med biologiske systemer, især organiseret højt niveau i et komplekst system, komponenterne i menneskekroppens struktur, forstår interaktioner og funktionsnedsættelse for at identificere og løse de nødvendige nødvendige værktøjer, udstyr og systemudvikling.

Eksempler på emner inden for biomedicinsk teknik:

 • Elektroniske enheder som EKG og MR anvendes til diagnostiske formål. Design og fremstilling af følgende apparater, såsom kautions- og kateterværktøjer, anvendes til behandlingsformål, dialysemaskindele, kirurgiske robotsystemer, transport af forskellige lægemidler, når det er nødvendigt emission af mikroplatforme såsom kunstige materialer, høreapparater, instrumenter, der øger nøjagtigheden og følsomheden af ​​lemmer og organfunktioner, knogle- og vaskulære proteser og hjerteventiler.
 • Grænseflader er designet, produceret og gjort klar til brug ved at passere gennemprøvningsudstyr, systemer og processer inden for områderne brug af den ydeevne, der er nødvendig for at tjene udviklingen af ​​den menneskelige computer;
 • For at øge kvaliteten og effektiviteten af ​​sundhedsvæsenet etableres forskellige processer, ledelse og udvikling af organisationsmodeller;

Biomedicinske enheder og systempræstationsprøver udføres for at skabe forskellige virtuelle platforme, mekaniske og biologiske modeller, design, produktion og testning.

Bahcesehir University Biomedical Engineering Department er oprettet for at uddanne ingeniører og uddanne dem om produktion og brug af teoretiske og praktiske færdigheder som forskere og fagfolk med ansvarlighed. Afdelingen fokuserer på videnskab, human anatomi og fysiologi, grundlæggende og anvendt matematik, systemmodellering og analysemetoder, materialer, elektronik, kontrol og computerproblemer grundlæggende kendskab til medicinske produkter og udstyrsdesign.

Ud over andre tekniske afdelinger har Genetisk og Bioinformatikafdeling og Det Fakultetske Fakultet programmer, der udfører i overensstemmelse med uddannelsen. Programmet fokuserer på elevernes interesser og evner, deres studietid, ekspertise og fleksibilitet for et postgraduate arbejdsmiljø, som eleverne selv kan bestemme. Studerende, der gennemfører programmet, er direkte udsat for arbejdslivet.

Hospitaler og andre sundhedsfaciliteter:

 • På universiteter
 • Medicinske forskningscentre
 • Medicinske apparater og udstyr, der producerer, sælger og yder kundesupport til organisationer
 • I medicinalindustrien
 • Sundhedsudbyder i informationsbehandlingsenheden

Studerende kan også arbejde som om de ønsker i biomedicinsk, biomateriale, biomekanik, bioinformatik, medicinsk fysik og genteknologi. Studerende vil kunne fortsætte med at udøve en kandidatgrad inden for beslægtede områder som vævsteknik. Studerende vil også have mulighed for at deltage i universiteter i udlandet, der har et fælles program med vores universitet.

Kursusdiagram med kreditter

 • TR-markerede kurser undervises på tyrkisk.
 • En markeret kurser undervises på engelsk.
 • Der TR-EN markerede en del af kurser i både engelsk og tyrkisk.

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Læs mere

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Minimer
Istanbul , Tyrkiet online + 1 Mere Mindre