Bachelor i biomedicinsk teknik

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Den biomedicinske ingeniørindustri vokser hurtigt og er et af de mest lovende områder inden for teknik fremtid. Biomedicinsk Teknologi åbner nye muligheder for karrierevækst og faglig udvikling. Institut for Biomedicinsk Teknologi (FBMI) - en af ​​de yngste fakulteter i NTU "KPI", opstod som svar på tidens udfordring.

Fakultetet træner specialister i de moderne sektioner af biomedicinsk, medicinsk og biologisk informatik og cybernetik, fysisk rehabilitering. Forberedelse af studerende til FBMI har omkring 130 højtkvalificerede specialister fra fakultetet og de førende forskere fra NAS og NAMS i Ukraine, herunder 2 professorer, der er ærefæstede arbejdere inden for videnskab og teknologi i Ukraine, 15 doktorer i videnskaber, 20 kandidater for videnskaber. FBMI studerende passerer en industriel praksis hos de førende forskningsinstitutioner, kliniske hospitaler og produktionsanlæg i Ukraine og i udlandet. Fakultetet afsluttes med arbejde både i Ukraine og i udlandet, med positioner fra førende specialister - med biomedicinske ingeniører, softwareudviklere og forskere.

Struktur

Fakultetet omfatter 5 afdelinger

1. Institut for Biomedicinsk Teknik uddanner bachelorer, mastere og specialister af højeste kvalifikation inden for "Biomedicinsk teknik" (specialisering "Klinisk teknik") og "Metrologi og informationssystemer" (specialisering: "Biomedicinske enheder og informationsmåling systemer ").

Uddannelse studerende på "Biomedicinsk teknik" med henblik på at opnå tekniske og tekniske viden, færdigheder og evner til at skabe værktøjer og metoder, forbedring og forskning af naturlige og kunstige biologiske objekter, maskiner, materialer og medicinske produkter, teknologier og tekniske systemer til diagnostik, behandling, rehabilitering og forebyggelse af menneskelige sygdomme samt software og informationsteknologier til løsning af anvendte og grundlæggende problemer inden for biologi og medicin.

Træningsstuderende på "Metrologi og informationsmålesystemer" har til formål at uddybe uddannelse inden for metrologi og informationsmålingsteknologier, standardisering, certificering og kvalitetsstyring inden for medicin og produktion af diagnostisk udstyr og medicinske produkter, metrologiske støtte til tekniske systemer og forskning inden for biologi og medicin.

2. Institut for Biomedicinsk Cybernetik uddanner specialister i specialet "Computer Science and Information Technology" specialisering "Informationsteknologier i biologi og medicin".

Instituttet uddanner specialister med kompetence inden for design, udvikling og praktisk anvendelse af medicinske informationssystemer; medicinsk robotik og nanoteknologi; medicinske systemer til diagnosticering og overvågning af kroppen; medicinsk cybernetik og simulering; telemedicin.

3. Institut for Biosikkerhed og Sundhed forbereder eksperter i specialiteter "Fysisk rehabilitering" og "Biomedicinsk teknik" (specialisering i "Rehabiliteringsteknik"). Uddannelse gives ved krydset mellem områder som biomedicinsk ingeniørarbejde, instrumentering og datalogi. Som teknologi og biosikkerhed er bioteknologi og restaurering baseret på anvendelse af tekniske principper for undersøgelse og udvikling af medicinsk teknologi, farmakologi, nanoteknologi mv. Regenerativ bioteknologi anvender principperne om celletransplantation, materialevidenskab, biokemi, bioinformatik og biomedicinsk engineering til at konstruere biologiske substitutter, der genopretter og opretholder normal funktion i syge og beskadigede væv.

Den kombinerede anvendelse af teknologier for regenerativ bioteknologi og biosikkerhed tilbyder nye behandlingsmetoder til patienter med skader og dem, der kræver biosikkerhed og sundhed i specialiteter "Biomedicinsk" Fysisk teknik "udskiftning af visse organer og væv på en kunstig såvel som for patienter med andre kliniske problemer.

4. Institut for Fysisk Uddannelse er et universitetsbrede afdeling og afholder workshops og forelæsningskurser i fysisk uddannelse til studerende på alle fakulteter "KPI".

Formålet med afdelingen er udvikling af nye uddannelsesteknologier til forbedring af uddannelsesprocessen inden for fysisk uddannelse, overvågning af funktionelle tilstand og sundhed for studerende og lærere i NTUU "KPI", opdragelse af sunde og omfattende udviklede eksperter, organisering og gennemførelse af klasser i fysisk uddannelse, motion og sport perfektion af studerende på universitetet, forberedelse til konkurrencer på forskellige niveauer.

5. Ved Institut for Idrætsforbedring som universitetsbrede akademiske enhed er prioriteterne at sikre uddannelsesprocessen med eleverne på Institut for Idrætuddannelse og Arbejdsafdelingen med Elever i Institut for Idrætsopdragelse.

Sektionskurser foregår i fodbold, basketball, volleyball, sports aerobic og fitness, atletik, svømning, brydning, boksning og kickboxing, vægtløftning, armbrydning, bueskydning, roing, kajak og kano, triathlon, skak, vandpolo. Under afdelingens eksistens har undervisnings- og uddannelsesarbejdet erhvervet et kvalitativt nyt niveau, hvilket afspejler resultaterne fra de førende universitetsudøvere.

Uddannelsesprogrammer

Videregående uddannelser: Uddannelse af elever på FCT foregår på flere niveauer af videregående uddannelse. På første niveau (Bachelor, I - IV år) erhverver de studerende grundlæggende viden indenfor fysik, matematik, mekanik, computerteknik og særlige discipliner. I løbet af det fjerde år forsvarer de bacheloruddannelsen og modtager bacheloruddannelsen. På andet niveau (Magistracy, V - VI år) træning udføres i henhold til kandidatuddannelsen. Studerende er uddannet og erhverver relevante færdigheder, herunder laboratoriepraksis. Derudover har eleverne mulighed for at fortsætte deres uddannelse på kandidatuddannelsen, og derefter i en ph.d.-kandidatur på universitetet.

Uddannelsesbetingelser: Bachelor (b) - 4 år; Master (m) - 2 år (standard uddannelsesbetingelser på bacheloruddannelse og magistracy), kandidatuddannelse / ph.d.-kandidatur - 3 år (4 år ved korrespondanceundersøgelsen).

Uddannelse af specialister udføres på fuld tid og korrespondance former for uddannelse.

Uddannelse og laboratoriebase

Fakultetet er udstyret med moderne laboratoriefaciliteter:

- Videnskabeligt teknisk laboratorium for udvikling af medicinsk udstyr og systemer. Laboratorieens hovedopgaver er udvikling af software og hardware, medicinsk udstyr, udvikling af teknologiprogrammer, udvikling og tilpasning af software, forskning, forudsætning for mastering af praktiske færdigheder.

- Lab Webdesign webteknologien. Dens grundlæggende funktioner giver studerende mulighed for at mestre deres praktiske anvendelse af erhvervet viden om emnet "WEB-teknologier og WEB-design", som udfører videnskabelig forskning inden for datalogi, biomedicinsk og biovidenskab, udvikling af informationssystemer og webapplikationer.

- Interdepartmental laboratorium for funktionelle reserver i menneskekroppen. Laboratorieaktiviteter er rettet mod praktisk mastering af viden og færdigheder til bestemmelse af fysiologiske parametre for den person, sundhedskontrol studerende computerprogrammer til bestemmelse af fysiologiske parametre for en person, gennemførelse af studiet og fysioterapeutiske indretninger og metoder.

- Uddannelsesmæssigt - videnskabeligt medicinsk ingeniørlaboratorium.

Baserne for Institut for Biomedicinsk Teknologi er National Institute of Cardiovascular Surgery of Amosov og moderne kliniske laboratorier fra andre institutter og centre for sundhedsministeriet og NAMS i Ukraine; Institut for Elektrisk af EA Paton NAS i Ukraine, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, National Academy of Sciences of Ukraine, Institut for Problemer med Materialer af Frantsevich NAS of Ukraine, Forsknings- og Uddannelsescenter for Kardiovaskulær Ingeniør af NTUU "KPI", moderne laboratorier og produktionsfaciliteter.

For at realisere komplekse undersøgelser opererer et laboratorium med "Funktionsdiagnostik" ved Institut for Fysisk Uddannelse, der er vært for de massive studier af lærere og studerende. Laboratoriet har udviklet midler til individuel overvågning med henblik på at vurdere dynamikken i sundhedsstatus og bredden af ​​reguleringsområdet.

Forskningsaktivitet

Fakultetets hovedforskningsområder:

1. Biomedicinsk teknik

2. Biomedicinsk Informatik

3. Life Science

4. Sport Science

5. Rehabiliteringsteknologi

6. Regenerativ bioteknologi

7. Biosikkerhed og biosikkerhedsteknologi

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world.

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world. Minimer