Bachelor i ernæringsvidenskab
University of Wollongong
Nøgleinformation
Campus placering
Wollongong, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
AUD 92.160 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* For indenlandske studerende: Commonwealth-støttede studerende er forpligtet til at betale et studiebidrag til prisen for deres kursus. For internationale studerende: Sessionsgebyr er $15.360 om året og kursusgebyr er $92.160 om året.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
At spise godt er centralt for at understøtte vækst og udvikling, forebygge kronisk sygdom og generel vitalitet i alle livets stadier. Ernæring er videnskaben om, hvordan de fødevarer, vi spiser, påvirker vores helbred. Ernæringseksperter er videnskabsmænd, der opnår, vedligeholder og fremmer offentlighedens sundhed gennem ernæringsforskning, kommunikation af ernæringsinformation eller folkesundhedsfora. Diætister er specialiserede ernæringseksperter, som ud over disse forsknings- og folkesundhedsroller er akkrediteret til at arbejde med enkeltpersoner og grupper for at hjælpe med at forbedre deres sundhedsresultater og livskvalitet. Dette sker i omgivelser som samfundet, hospitaler, privat praksis, forskning og madservice.
Bachelor of Nutrition Science giver en stærk forankring inden for områder, herunder ernæringsvidenskab, fødevarekemi, biokemi og metabolisme, samt træning i ernæringsforskning. Du vil være i stand til at anvende din viden til en række fællesskabsindstillinger. Disse omfatter samarbejde med organisationer og industrier for at skabe bedre ernæringsstandarder og politikker, udføre forskning og arbejde med lokalsamfund for at støtte sundhed gennem forbedret ernæring. Programmet er designet til at opfylde forudsætningskravene for optagelse i Master of Nutrition and Dietetics, som er påkrævet for at være berettiget til legitimationen som akkrediteret praktiserende diætist.