Fysioterapi og rehabilitering

Formålet med Fysioterapi- og Rehabiliteringsprogrammet er at uddanne sundhedspersonale, som kan planlægge og gennemføre de nødvendige fysioterapiinterventioner og rehabiliteringsprogrammer, som er udviklet af en læge efter diagnosen for den patient, der er blevet handicappet medfødt eller senere af en eller anden grund . Udover at gennemføre fysioterapi- og rehabiliteringsprogrammer spiller fysioterapeuter del i uddannelse af patienter til hjælp af hjælpemidler og proteser, der understøtter lemmer, der mangler funktion, letter dagliglivets aktiviteter og hjælper dem med at vedtage deres levevilkår.

En fysioterapeut, som medlem af et sundhedshold, har vigtige roller især i fysioterapi enheder, ortopæd, neurologi, forbrændinger, kardiologi, pædiatri og gynækologi klinikker. En fysioterapeut er også et vigtigt medlem af et rehabiliteringscenter.

Antallet af fysioterapeuter med en bachelorgrad, der er nødvendige for at yde høj kvalitet pleje, er ret utilstrækkelig. I den henseende er der et voksende behov for fysioterapeuter, der kan tage del i tværfaglige teams på universiteter.

Kursusdiagram med kreditter

  • TR-markerede kurser undervises på tyrkisk.
  • En markeret kurser undervises på engelsk.
  • Der TR-EN markerede en del af kurser i både engelsk og tyrkisk.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Bahcesehir University »

Senest opdateret Februar 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
8 semestre
Fuldtid
Price
5,530 USD
Undervisningsgebyr for internationale studerende (4 år): $ 7.900 per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date