Bachelor i nuklearmedicinsk teknologi

Generelt

Program beskrivelse

Nuclear Medicine Technology-programmet ved The University of Findlay leverer området med nuklearmedicin til teknologer, der er meget dygtige, kyndige, samvittighedsfulde og kompetente udbydere af patientpleje af høj kvalitet i det medicinske samfund.

Dit træningsprogram for nuklearmedicinsk teknologi

Grad muligheder

Du kan optjene et certifikat for færdiggørelse, associeret kunst og en kandidatgrad i naturvidenskabsteknologi ved The University of Findlay .

Nuclear Medicine Institute

Nuclear Medicine Institute (NMI) i Findlay er et verdensomspændende kendt, etårigt program, der vil forberede dig til at ansøge om en eller muligvis begge af de nationale certificeringseksamener inden for nuklearmedicinsk teknologi.

Klinisk træning

Under din kliniske træning vil du udføre procedurer for nuklear medicin under opsyn af en certificeret nuklearmedicinsk teknolog.

Hvad er nuklearmedicinsk teknologi?

Nuklearmedicinsk teknologi er et paramedicinsk felt, der beskæftiger sig med brugen af radioaktive materialer, primært til diagnose af forskellige patologiske sygdomstilstande og for det andet til behandling af nogle specialiserede lidelser.

Mens de er på The University of Findlay , tilmelder studerende sig de passende kurser for at imødekomme gradskrav og for at imødekomme indgangskravene til programmet Nuclear Medicine Institute. Stærkt fakultetsrådgivning og programfleksibilitet er nøglekomponenter i UFs programmer for sundhedsprofessioner. Studerende rådes grundigt om alle akademiske muligheder i hele deres periode på UF.

En NMT er påkrævet for at have en baggrundskontrol og / eller medikamentskærm.

Hvad gør nuklearmedicinsk teknolog?

En nuklearmedicinsk teknolog (NMT) er et højtuddannet individ, der har en solid baggrund inden for matematik og de fysiske, kemiske og biologiske videnskaber. Under tilsyn af en læge er NMT ansvarlig for strålingssikkerhed, kvalitetskontrol, forberedelse og administration af radiofarmaceutiske midler, udførelse af billeddannelsesprocedurer, indsamling og forberedelse af biologiske prøver, udførelse af specielle laboratorieprocedurer og forberedelse af data til fortolkning af en læge.

NMT arbejder tæt sammen med andet allieret sundhedspersonale og fagfolk inden for det medicinske samfund for at yde pasienter af høj kvalitet.

Job Outlook

Som rapporteret af Society of Nuclear Medicine and Molecular Imaging (SNMMI) tilbyder nuklearmedicin procedurer, der er essentielle i mange medicinske specialiteter, fra pediatri til kardiologi til psykiatri. Nye og innovative behandlinger med nuklear medicin, der målretter mod og fastlægger molekylniveauer i kroppen, revolutionerer vores forståelse af og tilgang til en række sygdomme og tilstande.

 • SNMMI oplyser også, at nuklearmedicin fortsat vil være et felt i spidsen for moderne klinisk medicin og teknologisk udvikling. Fremtiden har aldrig været lysere takket være:
 • Udviklingen af nye radiofarmaceutiske midler til diagnostiske og terapeutiske formål
 • Lovende forskning og udvikling af kræftdetekterende og kræftdrabende midler, såsom genetisk manipulerede antistoffer

Den ekspanderende kliniske anvendelse af spændende ny teknologi kendt som Positron Emission Tomography (PET) og Positron Coincidence Detection (PCD), som giver nye og unikke måder til at studere biokemi og stofskifte i levende væv.

Egenskaber, evner og / eller færdigheder, som en nuklearmedicinsk teknolog skal have, inkluderer at være i stand til:

 • Demonstrer normal eller korrigeret hørelse, så teknologen kan høre en patient, der ringer om hjælp eller tale blødt, når der er meget baggrundsstøj.
 • Vær medfølende og / eller sympatisk.
 • Handle professionelt til enhver tid med et højt niveau af integritet og takt.
 • Vær en hård arbejder, der er ansvarlig og pålidelig og kan være en del af et meget aktivt team, der fungerer godt under pres.
 • Vær detaljeret orienteret.
 • Arbejd på en computerskærm i lang tid.
 • Manipulere små genstande, udfør venipunktur, udfør patientafbildning og håndter radioaktivt materiale.
 • Har den manuelle fingerfærdighed til at udføre procedurer.
 • Arbejd med en patientpopulation uden nogen bedømmelse af patientens træk eller historie.
 • Løft, overfør og / eller bevæg patienter og / eller tungt udstyr og har evnen til at stå, sidde eller gå i lange perioder.
 • Se med normalt eller korrigeret syn for at skelne mellem forskellige nuancer og farver og være i stand til at se objekter tæt på og fra afstand.

NMI-kandidater arbejder i forskellige indstillinger, herunder:

 • Medicinske centre
 • Fælles hospitaler
 • Universitetsundervisnings hospitaler
 • Billedcentre
 • Privat industri
 • Regeringsinstitutioner
 • radiofarmaci

Curriculum

Nuclear Medicine Institute ved The University of Findlay

Nuclear Medicine Institute (NMI) blev startet i 1966 i Cleveland, Ohio og flyttede til campus på den daværende Findlay College i 1984. Det er akkrediteret af den blandede revisionskomité for uddannelsesprogrammer i nuklearmedicinsk teknologi (JRCNMT) for at tilbyde en 52-ugers certifikatprogram i nuklearmedicinsk teknologi. Dette certifikat for færdiggørelse accepteres i øjeblikket af syv tilknyttede colleges, udover The University of Findlay , for kredit til en grad. NMI ejes af The University of Findlay og fungerer i overensstemmelse med akkrediteringsstandarderne, der er anført i "Akkrediteringsstandarder for nuklearmedicinsk teknologuddannelse." En kopi af disse standarder er tilgængelig på følgende websted: www.jrcnmt.org. Efter vellykket afslutning af programmet er den studerende berettiget til at ansøge om en eller muligvis begge af de nationale certificeringseksamener, der tilbydes inden for nuklearmedicinsk teknologi.

Nuklearmedicinsk teknologi er et paramedicinsk felt, der beskæftiger sig med en sikker og effektiv anvendelse af radioaktive materialer til diagnose af forskellige patologiske sygdomstilstande og til behandling af nogle specifikke lidelser. En nuklearmedicinsk teknolog er et højtuddannet individ, der har en solid baggrund inden for matematik og fysisk, kemisk og biologisk videnskab. Under tilsyn af en læge er nuklearmedicinsk teknolog ansvarlig for radiofarmaceutisk præparation og kvalitetskontrol; udførelsen af in vivo-billeddannelse og ikke-billeddannelsesprocedurer, instrumenteringskvalitetskontrol; og computeranalyse af data indsamlet og anvendt af lægen til en diagnose. Teknologen med nuklearmedicin arbejder tæt sammen med andre sundhedsfagfolk inden for det medicinske samfund for at yde kvalitet af patientpleje.

NMIs 52-ugers program er et meget koncentreret program, hvor klasser holdes i 28-32 timer om ugen under den akademiske session og kræver 40 timers træning pr. Uge under den kliniske session. Den akademiske session er et semester i længden og afholdes på campus ved The University of Findlay . I løbet af denne session modtager den studerende teori og begreber om nuklearmedicinsk teknologi. Klinisk træning er 34 uger lang og finder sted hos et eller flere af de kliniske NMI-tilknyttede virksomheder. Under klinisk træning lærer den studerende den praktiske anvendelse af teorien og får praktisk erfaring med udførelse af nukleærmedicinske procedurer under vejledning af en certificeret nuklearmedicinsk teknolog. En uges gennemgangssession og den afsluttende eksamen er planlagt ved afslutningen af den kliniske træning.

Kontakt programmet eller afdelingen for at få oplysninger om specifikke adgangskrav eller ansøgningspakker til Nuclear Medicine Institute.

 • NMED 406 Molecular Imaging Mathematics
 • NMED 416 Molecular Imaging Physics
 • NMED 425 Molecular Imaging Radiobiology
 • NMED 435 Molekylær billeddannelsesstrålebeskyttelse
 • NMED 445 Molekylære ikke-billeddannelsesprocedurer
 • NMED 455 molekylær billeddannelsesprocedurer
 • NMED 462 Radionuklidterapier
 • NMED 465 Radiokemi og radiofarmaceutiske produkter
 • NMED 472 Molecular Imaging Instrumentation
 • NMED 475 Molecular Imaging Spect
 • NMED 477 Molecular Imaging Pet
 • NMED 485 Klinisk nuklearmedicin I
 • NMED 486 Klinisk nuklearmedicin II
 • NMED 487 Molecular Imaging Capstone

Krav til bachelorgrad

En baccalaureat-grad fra universitetet er et struktureret studietilbud i mindst 124 semesters kredit, som består af CORE + Læreplan for almen uddannelse og større krav, og muligvis valgfrie kurser afhængigt af den studerendes studiekursus. Baccalaureate-studerende kan vælge mellem flere store, mindreårige, påtegninger og / eller certifikater. Et baccalaureat-studiekursus giver studerende mulighed for at udforske fokuserede fagområder i betydelig dybde, der korrelerer med forskellige karriere- og / eller uddannelsesveje.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Læs mere

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Minimer