Bachelor i sygepleje IBNU

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Gradoversigt

 • Studerende på et universitet, der er klassificeret i World Top 100 for Nursing (1).
 • Lær fra over verdensklasse forskere inden for sygepleje, 2 såvel som fra brancheerfarne klinikere og akademikere.
 • Begynd på placeringer fra det første år i din bacheloruddannelse og oplev, hvordan det er at arbejde som sygeplejerske eller jordemoder i kliniske omgivelser.
 • Understøttes af læringsressourcer, der er tilgængelige for dig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

(1) 2019 QS World Subject Rankings
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

Snapshot

Sundhedsvæsenet ændrer sig konstant med nye teknologier og metoder til at pleje for at forbedre påvisning, diagnose og behandling af kronisk og akut sygdom samt at have en stærk vægt på at holde befolkningen sund. Vores sygepleje grad udvikler sig med disse ændringer, hvilket betyder, at du vil blive garanteret en industriel relevant, praktisk kvalifikation, der sikrer, at du graduerer karriere klar.

Der er et stærkt fokus på teori og praktisk erfaring, og du vil gøre meget af din læring i vores unikke kliniker ledet, autentisk hospital og sundhedstjeneste på campus. Vores state-of-the-art faciliteter omfatter autentiske hospitalsafdelinger, kliniske enheder og lokalsamfund. Dette simulerede hospital miljø, kendt som Horizon Hospital og Health Service (HHHS), ledes af at praktisere registrerede sygeplejersker og jordemødre (klinikere), og er den eneste af sin art i Syd Australien.

Derefter får du mulighed for at videreudvikle disse færdigheder, når du begynder på kliniske praktik i hele verden på tværs af storbyområder, regionale og landdistrikterne hospitaler og sundhedstjenester under tilsyn af registrerede sygeplejersker.

Hvad du skal bruge

Studerende, der påtager sig aktiviteter, hvor interaktion med patienter / offentligheden er påkrævet for deres uddannelse, som fakultet eller kliniske placeringer / besøg og i klinikker og gymnasier, skal demonstrere, at de opfylder de obligatoriske krav til præplacement. Disse omfatter kriminel historie clearance, børne relateret ansættelse clearance og immunisering krav. Besøg den kliniske placeringsenhed for at få oplysninger om nøglekravene og for at få adgang til de fulde elevchecklister. Ved adgang til kvalifikationen skal du bekræfte, at du opfylder kravene til "Fitness til praksis i kliniske placeringer".

Alle studerende, der er indskrevet i et program, der fører til professionel registrering, skal være registreret hos den relevante Nationalstyrelse. Registreringsprocessen udføres af Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA), hvor universitetet giver meddelelse til AHPRA efter tilmeldingen i programmet.

Hvad du vil lære

Denne grad forbereder dig til placering og din professionelle sygepleje karriere med mere end 170 timers læring i vores unikke kliniker ledet autentisk simuleret Horizon Hospital og Health Service (HHHS). Du vil også gennemføre 1.000 timer i kliniske indstillinger på tværs af storbyområder, regionale og landdistrikterne hospitaler og sundhedstjenester.

Vi underviser og vurderer fire områder af sygepleje under dine studier, herunder:

 • samarbejde og terapeutisk praksis
 • kritisk tænkning og analyse
 • professionel praksis
 • levering og koordinering af pleje

Kvalifikationen er designet til at forberede dig til at opfylde krav til sundhedspleje til det 21. århundrede og reagere på australske og internationale sundhedsprioriteringer og tendenser. Seks integrerende temaer er indlejret i hele læseplanen og repræsenterer kerneprocedurer, der informerer nutidige plejeøvelser:

 • kulturel kompetence
 • bevisbaseret praksis
 • mentalt helbred
 • primær sundhed
 • faglig kommunikation
 • sikkerhed og kvalitet

Hvorfor Bachelor of Nursing

University of South Australia har investeret millioner af dollars i klinikker og faciliteter på campus. Horizon Hospital and Health Service (HHHS) er et kliniker-ledet autentisk simuleret hospital og sundhedsvæsen på vores by øst, Mount Gambier og Whyalla campusser. Som sygeplejerske kan du deltage i klinisk læring og praksis inden for HHHS gennem hele din uddannelse, udover kliniske placeringer uden for campus.

HHHS er et fuldt udstyret, state-of-the-art klinisk læringsmiljø befolket af beboere i vores Horizon City og Community - et virtuelt sundhedssamfund, som er unikt for UniSA. Det er designet til at lette, forbedre og understøtte din forståelse af den praktiske sygepleje praksis. Horizons indbyggere omfatter interaktive manikiner, hver med deres egen persona, såvel som virkelige mennesker, der optræder som beboere, der har deres egne personlige historier, relationer og sundhedshistorier.

Som en del af dine studier vil du regelmæssigt engagere og interagere med Horizon-beboere, både inden for det virtuelle miljø og i HHHS, for at udvikle og praktisere din sygepleje viden og færdigheder.

De nyeste faciliteter, sammen med undervisere, som ligger langt over forskere i verdensklasse inden for sygepleje *, samt akademikere og erfarne klinikere, betyder, at du er sikret det bedste i akademiske ressourcer, læringsfaciliteter og support.

Denne grad er også en god mulighed for dem, der har den fleksibilitet, der følger med online læring og workshops på campus - vi tilbyder tilgængelige online læringsfaciliteter og dedikeret supportpersonale, der er med jer alle skridt i vejen.

* 2015 Excellence in Research for Australia (ERA)

Din karriere

Registrerede sygeplejersker spiller en central rolle i forkant med sundhedsvæsenet, med deres bidrag til klientbehandling, der er afgørende for trivsel i dagens samfund. Denne grad forbereder dig til at levere den højeste kvalitetspleje til enkeltpersoner og grupper, og møder og reagerer også på australske og internationale sundhedsmæssige udfordringer og prioriteter.

Kandidater kan arbejde i en bred vifte af sundhedsydelser indstillinger, såsom:

 • hospitaler
 • primære sundheds- og samfundstjenester
 • alderen og rehabiliterende pleje
 • skoler
 • hjemmepleje
 • narkotika- og alkoholbehandlingscentre
 • samfunds sundhedsorganisationer
 • mental sundhedstjenester
 • internationale hjælpeagenturer

Kandidater kan færdiggøre overgangen til professionel praksis med en deltagende arbejdsgiver.

Real World Connections

Som studerende vil du drage fordel af vores stærke branchelinks. Du vil også lære af erfarne klinikere, herunder registrerede sygeplejersker, på campus, og når du gennemfører kliniske placeringer som led i din undersøgelse.

Disse placeringer giver dig mulighed for at øve dine kliniske evner, gennemføre din viden i praksis, lære af branchens erfarne fagfolk på området og opbygge værdifulde netværk og relationer.

Vi er også vært for regelmæssige medarbejdermasterklasser og ansættelsesudstillinger i universiteter og alumni events i Australien og i udlandet.

Professionel akkreditering og anerkendelse

Kandidater opfylder de akademiske krav til registrering hos Nursing and Midwifery Board of Australia. Kravene til registrering bestemmes af Nursing and Midwifery Board of Australia.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Minimer
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mere Mindre