Bachelor i sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Programmet er designet til at hjælpe eleverne til at blive videnskabeligt og humanistisk forberedt på at blive professionelle sygeplejersker, og det giver grundlag for at studere i sygepleje. Begyndende praktiserende læger er oftest ansat i enten hospital eller samfundsindstillinger. Hospitaler tilbyder udfordrende muligheder for baccalaureate kandidat som gør langsigtede sundhedsfaciliteter. I samfundet er sygeplejersker ansat hos folkesundhedsafdelinger, sundhedsvedligeholdelsesorganisationer, samfunds- og indvandringscentre, ambulantklinikker, lægehuse, frivillige sundhedsorganisationer og hospice. I stigende grad har sygeplejersker muligheder for at deltage i iværksætterindsats som uafhængige sundhedsudbydere. De væbnede tjenester tilbyder også gode karrieremuligheder for kandidater.

Hvad du vil lære

Du vil være parat til at pleje komplekse patienter, familier og lokalsamfund inden for tværfaglige teams. Studerende deltager i både klasseværelse og kliniske oplevelser i Rochester-området og har endda mulighed for at lære på steder som Peru og Costa Rica.

Curriculum

Vi forbereder professionelle sygeplejersker, som kan imødekomme sundhedsbehovet i et kulturelt forskelligt samfund. Det gør vi ved at kombinere en streng akademisk læseplan med stimulerende kliniske erfaringer, som alle styres af dedikerede fakultetets medlemmer.

RN'er, der allerede arbejder i marken, kan også arbejde mod en BSN. Vi tilbyder også en anden grad mulighed for studerende, der allerede har en bachelorgrad i et andet emne.

Adgangskrav

Betinget optagelse til programmet

Adgang til vores traditionelle sygepleje er konkurrencedygtig. Acceptering af kollegiet garanterer ikke accept af programmet. Der er en særskilt ansøgningsproces til sygepleje, som skal indsendes i ansøgerens sidste år.

Programmet accepterer kvalificerede studerende i en af ​​to grupper:

 1. Studerende indskrevet på Brockport
 2. Overfør studerende fra andre gymnasier og universiteter (skal have mindst 15 point i Brockport og en overførsels-GPA på mindst 3,0)

Program akkreditering

Baccalaureatuddannelsen i sygepleje på The College at Brockport er akkrediteret af Kommissionen på Collegiate Nursing Education.Den bacheloruddannelse i sygepleje er også godkendt af New York State Department of Education.
NCLEX-RN © førtidspasseringer for vores elever er konsekvent højere end NYS og US's første gangskurs.

Karrieremuligheder

100% af vores kandidater er ansat på fuld tid inden for seks måneder efter eksamen. De tager stillinger, der arbejder på steder som:

 • Traumacentre
 • Fællesskabets hospitaler
 • Skoler
 • Arbejdsmiljø
 • Hospice omsorg
 • Hjemmepleje
Nogle af vores kandidater fortsætter også med at gå i skole for at fremme deres karriereuddannelse som:
 • Sygeplejerske praktiserende læger
 • Sygeplejerskepædagoger
 • Sygeplejerskeforskere
 • Sygeplejerske jordemødre
 • Sygeplejerskeanæstesiologer
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Minimer