Bachelor i biomedicin

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Er du interesseret i funktionerne i den menneskelige krop og vil bidrage til at reducere sygdommen og lide? Ønsker du at finde en kur mod sygdomme som kræft og diabetes? Vil du have en uddannelse, der kombinerer medicin og naturvidenskab med praktiske færdigheder og anvendelser?

Derefter er biomedicin noget for dig . Du vil blive undervist af aktive forskningsfolk, nogle af dem førende på deres områder. Du vil være en del af et forskningsmiljø helt fra begyndelsen og tage del af de nyeste teknikker og forskningsresultater.

Aktuelle problemer for biomedicinske forskere:

  • Hvordan kan nanopartikler bruges i kræftlægemidler?
  • Antibiotikaresistens, hvad skal vi gøre, når vores medicin ikke fungerer mere?
  • Kan vi oprette vores egne reserveorganer ved hjælp af stamcelleteknologi?
  • Hvordan påvirker genetik, miljø, mad og livsstil vores og vores børns helbred?

Efter træningen

Biomedicin-programmet giver dig muligheden for at komme videre på mange områder efter din bachelorgrad. Du bliver ekspert i biomedicinsk problemløsning og fungerer som en vigtig forbindelse mellem ny biologisk viden og praktisk medicinsk brug .

Langt de fleste kandidater vælger at fortsætte med at studere til en kandidatgrad. Efter en kandidatgrad kan biomedicinske forskere arbejde med for eksempel:

  • Forskning inden for akademia eller life science industri
  • Ekspertstøtte til myndigheder og virksomheder
  • Lægemiddeludvikling og kliniske forsøg
  • Bioentreprenørskab og markedsanalyse
  • Medicinsk skrivning og videnskabelig journalistik

Mere information kan findes på https://moodle.med.lu.se/course/index.php?categoryid=254

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre
Besøg skolens websted