Bachelor of Health Sciences

Generelt

Program beskrivelse

Programoversigt

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et omfattende og karriere-fokuseret program, der vil give dig de færdigheder, der kræves for at lykkes i de hurtigt skiftende verdener af medicin, biomedicinsk forskning og sundhedspleje forskning. Du vil få et stærkt fundament i den videnskabelige viden og metoder, der er involveret i undersøgelsen af menneskers sundhed, sammen med evnen til at engagere sig i bredere tværfaglige, multisektorale og multikulturelle tilgange til at finde løsninger på nogle af de mest afgørende sundhedsspørgsmål i vores tid.

Carleton fordel

BHSc-programmet afspejler Carleton's styrker inden for områder som videnskab, globale og internationale studier, journalistik og evidensbaseret praksis og politik samt arkitektur og det byggede miljø. Denne vægt på tværfaglighed vil give dig den bredde af viden og erfaring, som læger og arbejdsgivere søger.

Kapitalfordelen

Carletons placering i landets hovedstad har gjort det muligt for universitetet at skabe partnerskaber på sundhedsområdet med både den offentlige og private sektor. Der er talrige organisationer, agenturer, forskningsinstitutter og hospitaler i regionen, der sammen giver en vidensbase unik for Ottawa.

Programmet

BHSc-programmet tilbyder et tværfagligt fundament i sundhedsvidenskab, der kan forberede dig til ph.d.-uddannelse inden for biomedicinsk forskning og fagområder som medicin, tandlæge eller veterinærmedicin samt til karriere inden for sundhedsrelaterede områder som folkesundhed, global sundhed og miljølovgivning og politik og sundhedstjenester og sundhedsvæsenet.

BHSc-programmet tilbyder fem koncentrationer, som kan kombineres på unikke og informative måder:

  • Biomedicinsk Videnskab
  • Global Health
  • Miljø og sundhed
  • Sundhed i hele levetiden
  • Handicap og kronisk sygdom

Hands-on tilgang

Alle koncentrationer i BHSc-programmet giver en praktisk tilgang, der omfatter laboratorier, workshops og seminarer, der begynder i det første år. Studerende kan drage fordel af programmer, der tilbydes hos Carleton, der omfatter sommerfaglige praktikophold, co-curricular frivilligt program og internationale alternative pause muligheder. Det fjerde år af programmet giver en udfoldelse erfaring med forskellige muligheder og praktisk erfaring at vælge imellem (i afventning af faglige krav), der kan fremme dine personlige og professionelle mål.

Dobbelt koncentrationsindstilling

For dem, der gerne vil smelte to studieområder, er det muligt at tage en dobbelt koncentration. Biomedicinsk viden kan for eksempel kombineres med Global Health, hvis du ønsker at løse nye og nye sygdomme. Ligeledes kan du ønske at kombinere koncentrationerne i sundhed gennem hele levetiden og handicap og kronisk sygdom for at fokusere på spørgsmål vedrørende sund aldring. At tage en dobbelt koncentration kan øge værdien til din grad, når du kommer ind på jobmarkedet eller når du ansøger om faglige eller postgraduate programmer.

Fremtidige muligheder

Arbejdspladsen

Der er stor efterspørgsel efter højtuddannede arbejdere i sundhedssektoren i Canada. Koncentrationerne i BHSc-programmet er designet til at forberede dig til en bred vifte af sundhedspleje, men også give fremragende forberedelse til lægeuddannelse og anden faglig uddannelse.

Professionelle programmer

Mange professionelle programmer, såsom undervisning, medicin og journalistik, er interesserede i at tiltrække velafrundede ansøgere fra en række baggrunde. Bachelor of Health Sciences giver et stærkt fundament for sådanne programmer.

Udforsk Sundhedsvidenskab ved Carleton University

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Læs mere

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimer