Bachelor of Health Sciences

Generelt

Program beskrivelse

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et bredt og karrierefokuseret program, der giver dig de færdigheder, der kræves for at få succes i de hurtigt skiftende verdener inden for medicin, biomedicinsk forskning og sundhedsundersøgelser. Du får et stærkt fundament i den videnskabelige viden og metoder, der er involveret i studiet af menneskers sundhed, sammen med kapaciteten til at engagere sig i bredere tværfaglige, multisektorale og multikulturelle tilgange til at finde løsninger på nogle af de mest afgørende sundhedsspørgsmål i vores tid.

Carleton fordel

BHSc-programmet afspejler Carleton's styrker inden for områder som videnskab, globale og internationale studier, journalistik og evidensbaseret praksis og politik samt arkitektur og det byggede miljø. Denne vægt på tværfaglighed vil give dig den bredde af viden og erfaring, som læger og arbejdsgivere søger.

Kapitalfordelen

Carletons placering i landets hovedstad har gjort det muligt for universitetet at skabe partnerskaber på sundhedsområdet med både den offentlige og private sektor. Der er talrige organisationer, agenturer, forskningsinstitutter og hospitaler i regionen, der sammen giver en vidensbase unik for Ottawa.

Programmet

BHSc-programmet tilbyder et tværfagligt fundament i sundhedsvidenskab, der kan forberede dig til ph.d.-uddannelse inden for biomedicinsk forskning og fagområder som medicin, tandlæge eller veterinærmedicin samt til karriere inden for sundhedsrelaterede områder som folkesundhed, global sundhed og miljølovgivning og politik og sundhedstjenester og sundhedsvæsenet.

BHSc-programmet tilbyder fem koncentrationer, som kan kombineres på unikke og informative måder:

  • Biomedicinsk Videnskab
  • Global Health
  • Miljø og sundhed
  • Sundhed i hele levetiden
  • Handicap og kronisk sygdom

Hands-on tilgang

Alle koncentrationer i BHSc-programmet giver en praktisk tilgang, der inkluderer laboratorier, workshops og seminarer, der begynder i det første år. Studerende kan drage fordel af de programmer, der tilbydes på Carleton, der inkluderer praktikpladser til sommerforskning, det frivillige program, der er undervisningsfag, og internationale muligheder for alternativ pause. Programmet fjerde år giver en capstone-oplevelse med forskellige muligheder og praktiske oplevelser at vælge imellem (indtil tilfredshed med de akademiske krav), der kan fremme dine personlige og professionelle mål.

Dobbelt koncentrationsindstilling

For dem, der gerne vil smelte sammen to studier, er det muligt at tage en dobbelt koncentration. Biomedicinske videnskaber kan for eksempel kombineres med Global Health, hvis du ønsker at tackle nye og nye sygdomme. Ligeledes kan du ønske at kombinere koncentrationerne i sundhed gennem hele levetiden og i handicap og kronisk sygdom for at fokusere på spørgsmål, der vedrører sund aldring. At tage en dobbeltkoncentration kan tilføje værdi til din grad, når du går ind på jobmarkedet, eller når du ansøger om professionelle eller postgraduate programmer.

Fremtidige muligheder

Arbejdspladsen

Der er stor efterspørgsel efter højtuddannede arbejdstagere inden for sundhedssektoren i Canada. Koncentrationerne i BHSc-programmet er designet til at forberede dig til en bred vifte af sundhedspleje, men giver også fremragende forberedelse til medicinsk skole og anden professionel uddannelse.

Professionelle programmer

Mange professionelle programmer, såsom undervisning, medicin og journalistik, er interesserede i at tiltrække velafrundede ansøgere med forskellige baggrunde. Bacheloren i sundhedsvidenskab giver et stærkt fundament for sådanne programmer.

Udforsk Sundhedsvidenskab ved Carleton University

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Læs mere

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimer