Bachelor of Science in Health Services Administration

Generelt

Program beskrivelse

Bachelor of Science in Health Services Administration

En fire-årig bachelorgrad

HSA-graden indeholder flere valgfag, og ofte opnår studerende en koncentration eller mindre på beslægtede områder. HSA-studerende har gennemført yderligere kurser i psykologi, jura, biologi, forretning, filosofi og gerontologi.

Curriculum

HSA – 405 Health Care Systems: Spørgsmål og tendenser (3 credits)
Oversigt over sundhedsvæsenet. Gennemgå historien og den aktuelle status for forskellige segmenter af sundhedsvæsenet. Omfatter en analyse af virkningen af socioøkonomiske, politiske og aktuelle sundhedsvæsenets problemer og tendenser.

HSA – 406 Jurisprudence and Ethics in Health Care (3 credits)
Fremhæver de juridiske og etiske processer og deres anvendelse på sundhedsorganisationen, administratoren, personalet, medarbejderne og patienterne. Omfatter etiske dimensioner af beslutningsprocessen og aktuelle etiske spørgsmål inden for sundhedsvæsenet.

HSA – 414 Health Care Management Theory and Human Resources (3 credits)
Ledelsesteori og praksis som anvendt af ledere af sundhedsydelser. Fremhæver analyse af lederens roller, interaktion med mennesker, organisationen og miljøet. Særlig vægt på human resource spørgsmål.

HSA – 420 Health Care Planning and Marketing (3 credits)
Integrerer langsigtet målplanlægning med dimensioner af markedsføring af sundhedsydelser. Begreber, teknikker og teorier, der bruges i planlægningen og styringen af markedsføring i sundhedsområdet.

HSA – 467 Statistisk vurdering / evaluering (3 studiepoeng)
Fokuserer på analyse af data, der er fælles for sundhedsvæsenet. Inkluderer databeskrivelse, sandsynlighedselementer, fordeling af tilfældige variabler, estimering og konfidensintervaller, binomiale og normale fordelinger, hypotesetest, beredskabstabeller, regressionsanalyse og ANOVA.

HSA – 490 beslutningstagning inden for sundhedsvæsenet (3 point)
Undersøger beslutningstagning i sundhedsvæsenets administration ved omfattende brug af casestudier. Integrerer materiale fra andre HSA-kurser i studiet af beslutninger, der står over for alle typer sundhedsorganisationer.

HSA – 495 uafhængig undersøgelse (1-3 studiepoeng)
Uafhængig forskning i sundhedsvæsenets ledelse udført under fakultetets tilsyn. Forudsætning: Tilladelse af instruktøren.

HSA – 498 Praktikplads i sundhedsvæsenets administration (1-6 point)
En struktureret opgave, der giver den studerende mulighed for at få praktisk erfaring i en sundhedsplejestyringsposition, der vedrører et område med karriereinteresse. Den studerende ledes af praktikdirektøren og overvåges af et medlem af den samarbejdende organisation. Forudsætning: Tilladelse af programdirektøren for sundhedsvæsenets administration.

HSA – 499 Særlige emner i sundhedsvæsenets administration (1-3 point)
Foredrag og diskussion om emner, der ikke er dækket af almindelige kursustilbud. Giver større dybde til emner af særlig interesse eller udforsker hurtigt skiftende områder inden for sundhedsvæsenets administration.

Senest opdateret Aug 2019

Om skolen

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and ... Læs mere

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and appreciate the significance of their personal and professional behavior. Minimer