HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Østrig tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Hvis du tænker på at fremme din uddannelse på en institution, hvor akademisk ekspertise overholdes derefter Østrig tilbyder den bedste destination. Disse institutioner er forskning baseret således at de studerende til at få ideer til, hvordan løse virkelige liv problemer.

Krems er en smuk by i Østrig. Som den femte største, har det hostet nogle bemærkelsesværdige uddannelsescentre såsom Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems og mange andre tekniske institutter.

Universiteter for bachelorgrad i Østrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Østrig her.

resultater fundet Filter

Bacheloruddannelsen i Sundhedsvidenskab

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Bachelor of Science i Sundhedsvidenskab er den første del af medicinske studier på KL og åbner adgang til nye erhvervsområder inden for sundhedsvidenskab. BA-kandidatuddannels ...

Læs mere

Masterstudier Human Medicine

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i humanmedicin er den anden del af bologna-kompatible medicinske studier og fungerer som en videnskabelig uddannelse for lægevidenskaben samt at overdrage ...

Læs mere