HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Østrig tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Universiteter for bachelorgrad i Østrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Østrig her.

resultater fundet Filter

Masterstudier Human Medicine

Karl Landsteiner University of Health Sciences
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Krems an der Donau

Kandidatuddannelsen i humanmedicin er den anden del af bologna-kompatible medicinske studier og fungerer som en videnskabelig uddannelse for lægevidenskaben samt at overdrage de kompetencer, der er nødvendige for uafhængig medicinsk praksis.

Bacheloruddannelsen i Sundhedsvidenskab

Karl Landsteiner University of Health Sciences
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Krems an der Donau

Bachelor of Science i Sundhedsvidenskab er den første del af medicinske studier på KL og åbner adgang til nye erhvervsområder inden for sundhedsvidenskab. BA-kandidatuddannelsen er forudsætningen for kandidatuddannelsen i humanmedicin ved KL.