HEALTHCARESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Bachelor 's grader er tildelt efter cirka fire års studier, og kan gavne eleverne ved stærkt at udvide deres karrieremuligheder. Det kræver typisk omkring 40 college kurser, men dette tal kan variere afhængigt af skole og fagområde.

Men hvad er en bachelor i ergoterapi? Ergoterapeuter lærer at arbejde med en række mennesker, der har lidt tilbageslag eller traumer i deres liv. Patienterne kan variere fra børn, der har problemer med at lære at ældre voksne, der har haft en ulykke eller slagtilfælde. Eleven studerer ofte fysiske aspekter af den menneskelige krop såvel som mental sundhed. Kurser kan omfatte anatomi, fysiologi og biologi, samt psykologi og sociologi.

Arbejdstræningstræderen lærer ofte mange værdifulde livskompetencer. De kan lære at arbejde som led i et team med andre fagfolk som fysioterapeuter og sygeplejersker.Patiently lytte til og observere folk er andre værdifulde træningsevner, da det typisk sker ved omhyggelig observation, at terapeuter vurderer patienter og udvikler planer for at forbedre deres liv.

Omkostningerne ved at opnå en bachelorgrad i dette felt varierer, da der er mange skoler placeret over hele kloden, hvis undervisning kan være meget anderledes. At gøre din forskning og kontakte interesserede skoler kan hjælpe dig med at bestemme de samlede omkostninger.

Ergoterapeuter har som regel enorme karrieremuligheder over hele kloden, arbejder sammen med børn, voksne eller ældre. Inden for disse tre grupper kan man hjælpe folk med at komme sig ud af fysiske sygdomme, psykiske lidelser, livsændrende afhængighed eller en kombination. Terapeuter kan ansættes i mange forskellige indstillinger, såsom hospitaler, narkotika rehabiliteringscentre, psykiske rehabiliteringscentre, fysiske rehabiliteringscentre, skoler, specialundervisning, plejehjem eller endog privat praksis.

Denne grad kan opnås ved at deltage i klasser fuld eller deltid, i klassen eller online. For at finde en skole, der passer godt til dine behov, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Arbejdsterapi Filter

Grad i ergoterapi

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Spanien A Coruña

Grade ergoterapi i Spanien er anerkendt som en af ​​de grader af prestigefyldte ergoterapi, og den første til at tilpasse sig til læren i Eshe. I disse undersøgelser den relevante viden om den biologiske, medicinske, menneske, psykologiske, sociale, teknologiske og erhvervsmæssige sammen med teorier om aktivitet og deltagelse er lært.

Bachelor i ergoterapi

Saint Joseph University of Beirut
på universitet Fuldtid 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbejdsterapi (OT) er et nødvendigt og særskilt rehabiliteringsjob, der stadig er på vej i Libanon.