Filter
Bachelor
Aruba Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Aruba tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Videregående uddannelse i Aruba giver flere kurser. Studerende med en HAVO (Senior almen gymnasieuddannelse) MBO-diplom (midt-niveau appluied uddannelse, orienteret mod erhvervsuddannelse) eller endda VWO (lavere år) kan vælge at fortsætte med deres videregående uddannelse. University of Aruba tilbyder uddannelser såsom bachelor, skibsførere og endda ph.d. kurser, der ligger mellem varigheden af ​​2 til 4 år.

Universiteter for bachelorgrad i Aruba. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Aruba her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Xavier University School of Medicine

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk ... [+]

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk skole.

BSN program sygepleje supplerer Caribien medicinske skole og hjælper med at opfylde de lokale, regionale og globale behov for højtuddannede, medfølende sygeplejersker. Ud over at afhjælpe en kritisk sygepleje mangel, dimittender fra Xavier BSN program er også i stand til at bruge deres uddannelse til at opnå lederroller i at yde og forbedre sundhedsydelser gennem effektiv kommunikation.

BSN program integrerer et minimum af 58 semester timer liberal arts uddannelsesmæssige programmering, der omfatter naturvidenskab og matematik, kommunikation, socio-adfærdsmæssige videnskab og humaniora. Missionen for XUSOM School of Nursing er at forberede studentereksamen uddannede sygeplejersker (RN), som så vil give medfølende tjenester, der leverer den højeste standard for sikker sygepleje til enkeltpersoner, familier og lokalsamfund. Du vil lære dette på en af ​​de bedste caribiske medicinske skoler i verden.... [-]

Aruba Oranjestad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk