Filter
Bachelor
Aruba Oranjestad Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Aruba tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Opdaget og påstod for Spanien i 1499, blev Aruba overtaget af den hollandske i 1636. Aruba løsrev fra De Nederlandske Antiller i 1986 og blev en selvstændig, autonom medlem af Kongeriget Nederlandene. Bevægelse i retning af fuldstændig uafhængighed blev standset på Aruba 's anmodning i 1990.

Oranjestad er den største by i Aruba og hjem til nogle uddannelsesinstitutioner i landet sådan Universiteit Van Aruba og Xavier University School of Medicine.

Universiteter for bachelorgrad i Aruba. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Aruba her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Xavier University School of Medicine

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk ... [+]

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk skole.

BSN program sygepleje supplerer Caribien medicinske skole og hjælper med at opfylde de lokale, regionale og globale behov for højtuddannede, medfølende sygeplejersker. Ud over at afhjælpe en kritisk sygepleje mangel, dimittender fra Xavier BSN program er også i stand til at bruge deres uddannelse til at opnå lederroller i at yde og forbedre sundhedsydelser gennem effektiv kommunikation.

BSN program integrerer et minimum af 58 semester timer liberal arts uddannelsesmæssige programmering, der omfatter naturvidenskab og matematik, kommunikation, socio-adfærdsmæssige videnskab og humaniora. Missionen for XUSOM School of Nursing er at forberede studentereksamen uddannede sygeplejersker (RN), som så vil give medfølende tjenester, der leverer den højeste standard for sikker sygepleje til enkeltpersoner, familier og lokalsamfund. Du vil lære dette på en af ​​de bedste caribiske medicinske skoler i verden.... [-]

Aruba Oranjestad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk