HEALTHCARESTUDIES.DK

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

resultater fundet Filter

Bachelor i ingeniørvidenskab i biomedicinsk teknik

City University of Hong Kong
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Hongkong Kowloon Tong

Denne vigtigste mål er at forfølge ekspertise inden for uddannelse, forskning og innovation gennem fusion af ingeniørarbejde med biovidenskab til fremme af menneskers sundhed.

Bachelor i Dental Kirurgi

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Ægypten Kairo

Programmets overordnede opgave skal anerkendes for nyskabende tanduddannelse, engagement i kulturel mangfoldighed, opdagelse, overførsel af videnskabelig viden, vores overordnede færdigheder og den højeste grad af patientpleje og service.

Doktor i Stomatologi (Tandlæge)

Kursk State Medical University
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Rusland Rusland Online

Fakultetet tilbyder et femårigt program for stomatologi. Undervisnings-processen er beregnet til at understrege udviklingen af ​​praktisk kompetence. Der lægges omhyggelig vægt på udviklingen af ​​elevernes personlighed og arbejdsvaner, idet man lægger vægt på personlig færdighed, der er nøglefaktorer for vellykkede karriere.

Bachelor of Nursing Science (BNS)

Rangsit University International College
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Thailand Lak Hok

Det er 4 års program. Programmet er godkendt og akkrediteret af Thailand's Nursing and Midwifery Council. Undervisnings- og læringsmetoderne udføres hovedsageligt på engelsk. I klinisk praksis vil eleverne imidlertid blive hjulpet til at bruge thailand til patienterne, når det er hensigtsmæssigt for at imødekomme behovet for klienter, og der er ekstra thailandske sprogkurser til rådighed for internationale studerende til at forbedre deres thailandske sprogfærdigheder.

Bachelor i Apotek

Kalinga University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Naya Raipur

Kalinga University er blevet konceptualiseret som et center for akademisk ekspertise. 30 acres wi-fi campus er blevet omhyggeligt designet til at overholde verdensstandarderne. Academic Block er fuldt airconditioneret og består af kontorlokaler til fakultetets medlemmer, computerlaboratorier, regulære klasseværelser med de nyeste audiovisuelle faciliteter og et veludstyret auditorium.

Bachelor i medicinsk uddannelse

Syiah Kuala University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Indonesien Banda Aceh

Det medicinske fakultet blev oprettet den 1. april 1982 baseret på præsidenten for Republikken Indonesien nr. 16/1982 for at opfylde Aceh Society behov for at have en medicinsk institution. Medicinsk Fakultet, med en akkreditering, er blevet en af de mest foretrukne fakulteter, som det ses af stigningen i antallet af studerende hvert akademisk år.

International Undergraduate Program (IUP) i medicin

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 11 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Etableret den 5. marts 1946, Det Fakultet for Medicin, Folkesundhed og Sygepleje UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) er vokset og udviklet sig hurtigt gennem årene. FK-KMK UGM har positioneret sig til at blive et førende universitet i Indonesien, Asien og i verden. Tusindvis af alumner har gradueret og farvet sundhedssektoren i Indonesien og over hele verden. Beliggende i en campus med tropisk klima, god stemning og forsynet med forskellige faciliteter, der understøtter uddannelse, forskning og samfundstjeneste. School of Medicine vision er at være et fremragende nationalt medicinsk uddannelsesprogram, der er innovativt, globalt standardiseret og overlegen, samt at tjene nationens og menneskehedens interesser med professionel personalestøtte. Læringsfaser i et bacheloruddannelsesprogram af FK-KMK UGM inkluderer 3. 5 års bachelorfase, 2 års faglig fase og 1 års praktikophold.

Bachelor of Medicine

International Medical University
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet. På IMU har du mulighed for at studere de første to og et halvt år af graden i IMU og overføre til en af ​​sine partneruniversiteter i Australien, Storbritannien, Irland eller Canada for at gennemføre det medicinske program. Disse internationale partnerskaber betyder, at IMU-læseplanen er udviklet til at opfylde disse universers høje internationale standarder. Studerende, der læser medicin i IMU, har også mulighed for at fuldføre hele graden i IMU. At studere medicin i IMU vil også give dig en Pathway til at træne og arbejde i USA med inkorporering af USMLE Trin 1 Forberedende kursus i IMU's medicinske pensum på tværs af semester 1 til 5. Dermed har vores kandidater tidlige forberedelser og er kompetent til at sidde til USMLE Trin 1 undersøgelse, der skaber en vej mod USAs opholdsmuligheder.

Bachelor i sygepleje (Griffith University)

Kaplan Singapore
på universitet Deltid 24 måneder November 2019 Singapore

Bachelor of Nursing (Top-up) program giver mulighed for registrerede sygeplejersker i Singapore og de omkringliggende lande, der holder registrering hos Singapore Nursing Board som registrerede sygeplejersker for at opgradere deres kvalifikationer og færdigheder. Dette program har haft 14 succesfulde indtag og over 350 kandidater og studerende siden 2003. Programmet vedtager en studentorienteret tilgang og omfordeler den eksisterende viden og erfaring base af registrerede sygeplejersker til proaktiv problemløsning praksis.

Bachelor of Engineering (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Malaysia Skudai

Anvendelse af ingeniørteknikker inden for biomedicinsk videnskab vokser gradvis. I dag er der med den stadigt voksende kompleksitet inden for medicinsk teknologi en stigende efterspørgsel efter tekniske fagfolk, som kunne interrelere inden for biomedicin og ingeniørvirksomhed.

Bachelor i ergoterapi

Saint Joseph University of Beirut
på universitet Fuldtid 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbejdsterapi (OT) er et nødvendigt og særskilt rehabiliteringsjob, der stadig er på vej i Libanon.

Bachelor i Apotek

Aqaba University Of Technology
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Jordan Aqaba

Pharmacy Fakultetets oprettelse ved Aqaba University Of Technology udgjorde en bachelorgrad i apoteket, og den anvendte studieplan er udvælgelsen af specialiserede kurser for at opfylde den særlige tildeling for farmaceutiske uddannelsesstandarder og give kandidater den nødvendige viden til at udøve erhvervet i en videnskabelig og moralsk.

Bachelor of Medical Analysis

Al-Ahliyya Amman University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman

Medicinsk analyse blev etableret som en af ​​Institut for fakultetet for Farmaci og Medicinsk Sciences Institut i 1991, hvilket giver bachelorgrad i specialitet medicinsk analyse af (142) kredit timer fordelt over fire akademiske år. Det omfatter laboratorier medicinske prøver ud over de grundlæggende laboratorier: - Laboratory Patologi - Microbiology Laboratory - Laboratory of Biochemistry Laboratory Dam- Aserarah- Laboratorium Alotfillat- Laboratory Hormoner - Laboratory Immunology.

Bachelor i medicin

Koc University - Istanbul Turkey
på universitet Fuldtid 6 år September 2020 Tyrkiet Istanbul

School of Medicine grundlagt med det formål at introducere et nyt og anderledes perspektiv på medicinsk uddannelse med dets fremtrædende fakultet prioriterer forskning, videnproduktion, betjene folkesundheden, uddanne fremtidige ledere inden for medicin og blive et uddannelses- og sundhedsinstitut i universel standarder.

Bachelor i fysioterapi og rehabilitering

Bahcesehir University
på universitet Fuldtid 8 semestre September 2020 Tyrkiet Istanbul

Formålet med Fysioterapi- og Rehabiliteringsprogrammet er at uddanne sundhedspersonale, som kan planlægge og gennemføre de nødvendige fysioterapiinterventioner og rehabiliteringsprogrammer, som er udviklet af en læge efter diagnosen for den patient, der er blevet handicappet medfødt eller senere af en eller anden grund .