Filter
Bachelor
Australien New South Wales Leura Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Leura

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Leura er kendt for at have forskellige turistattraktion centre. Som et resultat, har instates blevet udviklet, hvor eleverne kan studere gæstfrihed relaterede kurser. Et eksempel er Blue Mountains International Hotel Management skole, som har en campus her.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Leura. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Leura. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Leura og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Leura og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Leura direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Torrens University Australia

... [+]

Sundhedsfremme Officer

Valgfrie enheder

Indlæggelser kriterier

[-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Mere
February 2020
Deltid
3 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk