Filter
Bachelor
Australien New South Wales Leura Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Leura

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Leura er kendt for at have forskellige turistattraktion centre. Som et resultat, har instates blevet udviklet, hvor eleverne kan studere gæstfrihed relaterede kurser. Et eksempel er Blue Mountains International Hotel Management skole, som har en campus her.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Leura. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Leura. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Leura og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Leura og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Leura direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Master, Leura, Fjernundervisning

Torrens University Australia

... [+]

Sundhedsfremme Officer

Valgfrie enheder

Indlæggelser kriterier

[-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Mere
February 2020
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk