HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Aserbajdsjan tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Aserbajdsjan er placeret på den asiatiske kontinent i den østlige del af Transkaukasien. Det officielle navn Aserbajdsjan er Republikken Aserbajdsjan.

Universiteter for bachelorgrad i Aserbajdsjan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Aserbajdsjan her.

resultater fundet Filter

Md medicin

Azerbaijan Medical University
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 år
Engelsk
på universitet

Medicinske stabe udarbejdes på "Behandling arbejde ' speciale i fakultetet. Grundlæggende medicin emner er studeret på 1-3 kurser, er kliniske fag studeret på 4-6 kurser.

Læs mere

Md farmakologi

Azerbaijan Medical University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år, 1938. Vores Farmakologisk Institut uddanner højt kvalificerede pharmaceutist med bachelor- og kandidat ...

Læs mere

Md tandpleje (stomatologi)

Azerbaijan Medical University
Bachelor
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Den Stomatologi fakultet Aserbajdsjan Medical University blev organiseret i 1954. Formålet med grundlæggelsen af ​​fakultetet var at give befolkningen i vores Republik med høj ...

Læs mere