HEALTHCARESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er optjent, når en deltager har gennemført både hans eller undervisningskurset og den øverste divisionskrav, der typisk tager fire år. Programmer er designet til at gøre deltagerne bekendt med et bestemt emne.

Hvad er en bachelor i biomedicinsk forskning? Dette program er rettet mod at fremme elevernes forståelse af det medicinske erhverv og hvad der kræves for at blive forsker inden for medicin. I løbet af deres studie kan enkeltpersoner lære grundlæggende videnskabelige principper og styring af kliniske studier. Klasser kan dykke ind i sundhedslovgivning, etik og moral for forskning, privatlivslovgivning og sundhedsadfærdskodeks.

Personer, der opnår en grad i biomedicinsk forskning, har generelt enestående kommunikations-, forsknings- og kritisk tænkningskompetencer. Hvert af disse træk kan hjælpe dem til bedre at tjene andre og fremme deres egne personlige mål.

Omkostningerne ved en bachelorgrad varierer meget. Hvor en person går i skole og hvor længe det tager ham eller hende at færdiggøre programmet, er to faktorer, som kan påvirke de samlede udgifter til undervisning.

Biomedicinsk forskning er et meget tværfagligt fagområde, og som sådan har kandidater fra programmet en tendens til at være forberedt på en række spændende og tilfredsstillende karriere. Som kvalificerede sundhedseksperter kan deltagerne i programmet fortsætte med at blive læger, forskere og udviklere, sygeplejersker, sundhedspersonale, kost- og ernæringseksperter, sundhedscentre eller sundhedsrevisorer. De kan finde succes inden for sundhedspleje, forskning og udvikling, farmaceutiske, private eller offentlige sektorer. Som medicinske forskere kan disse personer bruge meget af deres karriere ved at studere moderne medicin, sundhedsledelse, biomedicinsk teknik og klinisk forskning.

Hvor en person vælger at erhverve sin bachelor i biomedicinsk forskning, afhænger i sidste ende af hans eller hendes placering og budget. Online kurser er praktiske, da de tillader enkeltpersoner at forfølge en uddannelse på deres egne vilkår. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Biomedicinsk forskning Filter

Bachelor of Medical Analysis

Al-Ahliyya Amman University
Jordan, Amman
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
Arabic
på universitet

Medicinsk analyse blev etableret som en af ​​Institut for fakultetet for Farmaci og Medicinsk Sciences Institut i 1991, hvilket giver bachelorgrad i specialitet medicinsk anal ...

Læs mere

Masterstudier Human Medicine

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Østrig, Krems an der Donau
Bachelor
Oktober 2020
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i humanmedicin er den anden del af bologna-kompatible medicinske studier og fungerer som en videnskabelig uddannelse for lægevidenskaben samt at overdrage ...

Læs mere