Filter
Bachelor
Brasilien Alfenas Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Alfenas

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Alfenas. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Alfenas. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Alfenas og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Alfenas og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Alfenas direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Alfenas
Studietype
Hastighed
Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Gennem undervisningsaktivitet, forskning og udvidelse, sygeplejerskeuddannelsen foreslår integreret dannelsen af ​​fremtidige fagfolk. Aktivér det i flere sundhedsmæssige ... [+]

sygepleje

Træning Generalist, Humanist og Reflective

Gennem undervisningsaktivitet, forskning og udvidelse, sygeplejerskeuddannelsen foreslår integreret dannelsen af ​​fremtidige fagfolk. Aktivér det i flere sundhedsmæssige områder, foruden de erhverv, motion forskning, planlægning, ledelse og uddannelse.

fuld ydelse i akademiske liv

Studieordningen giver eleverne mulighed for at problemfri integration mellem teori og praksis, der involverer det i virkelige situationer for pleje på hospitaler, sundhedscentre, skoler, virksomheder, børnehaver og hjem.

Intense praktiske aktiviteter

Den sygepleje kursus i Alfenas, har universitetshospitalet Alzira Velano, den UNIFENAS, foruden klinikker og enheder af PSF -Programafspilning Health.... [-]

Brasilien Alfenas
March 2020
Deltid
8 - 9 
på universitet
Læs mere på dansk