HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Alfenas

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Alfenas. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Alfenas. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Alfenas og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Alfenas og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Alfenas direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Sygepleje

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Portuguese (Brazil)
på universitet

Gennem undervisningsaktivitet, forskning og udvidelse, sygeplejerskeuddannelsen foreslår integreret dannelsen af ​​fremtidige fagfolk. Aktivér det i flere sundhedsmæssige områ ...

Læs mere