Filter
Bachelor
Brasilien Itajaí Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Itajaí

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Itajaí. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Itajaí. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Itajaí og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Itajaí og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Itajaí direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Itajaí
Studietype
Hastighed
Universidade Do Vale Do Itajaí

Den Univali of Pharmacy Kursus fremhæver uddannelse af teknisk generalist faglig og politisk kompetence til at handle på en omfattende sundhedsfremme borger. Studieordnin ... [+]

Bachelor of Pharmacy

Den Univali of Pharmacy Kursus fremhæver uddannelse af teknisk generalist faglig og politisk kompetence til at handle på en omfattende sundhedsfremme borger. Studieordningen er fokuseret på medicin, der dækker områderne biovidenskab, præcis, menneskelige og doping yderligere uddannelse inden for kliniske analyser og mad.

Discipliner i biologi, fysik og kemi ledsage den studerende gennem hele kurset, med praktiske klasser i laboratorier, besætter en stor del af kurset belastning.

Den Apotek Kursus har været stigende og konsolidere sin troværdighed med udviklingen af ​​store antal forsknings- og udvidelse projekter, der er udviklet gennem stipendieprogrammer, videnskabelige begivenheder (begivenheder og kurser) og forskergrupper. ... [-]

Brasilien Itajaí Balneário Camboriú
March 2020
Deltid
9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk