Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bulgarien.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bulgarien tilbyder bachelorer programmer.

Master

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Bulgarien, officielt Republikken Bulgarien er et land beliggende i det sydøstlige Europa. Det er omkranset af Rumænien mod nord, Serbien og Makedonien mod vest, Grækenland og Tyrkiet mod syd og Sortehavet mod øst.

Universiteter for bachelorgrad i Bulgarien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Bulgarien her.

Læs mere

Bachelor I Ergoterapi

University Of Ruse
på universitet Fuldtid 4 år October 2018 Bulgarien Ruse

Hovedformålet med programmet i ergoterapi er at uddanne specialister, der bidrager til at muliggøre besættelse for mennesker med fysiske, psykiske eller følelsesmæssige svækkelser ved at udvikle, inddrive eller opretholde deres daglige levende og arbejde færdigheder. [+]

Hovedformålet med programmet i ergoterapi er at uddanne specialister, der bidrager til at muliggøre besættelse for mennesker med fysiske, psykiske eller følelsesmæssige svækkelser ved at udvikle, inddrive eller opretholde deres daglige levende og arbejde færdigheder. De har også støtte dem for at kompensere for permanent tab af funktion ved at tilpasse hjemmet, skole og arbejdsmiljø.

Studieordningen er designet i overensstemmelse med kravene i det europæiske netværk af ergoterapi i videregående uddannelser (ENOTHE) og World Federation of ergoterapeuter (WFOT). I 2014 bacheloruddannelsen på universitetet i Ruse blev godkendt af WFOT.

Uddannelsen er struktureret i grundlæggende og humanitære kurser, biomedicinske kurser, erhvervsmæssige kurser terapi og 1020 timers praktisk uddannelse.... [-]