HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

resultater fundet Filter

Civiløkonom sundhedsforvaltningen

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Canada Toronto Fredericton + 1 mere

Healthcare Management grad program forbereder de studerende til en karriere inden for det hastigt voksende sundhedsindustrien. Humber s Bachelor of Commerce - Healthcare Management grad program giver dig en omfattende grundstødning i både generelle forretningsmæssige viden og specialiserede kompetencer i sundhedsvæsenet ledelse.

Bachelor sygepleje - anden post forberedelse

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Canada Toronto Fredericton + 1 mere

Humber er stolt af samarbejdet med University of New Brunswick - begge institutioner har mangeårige traditioner for kvalitet i sygeplejerskeuddannelsen i Canada.

Bachelor sygepleje - regelmæssig

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Canada Toronto Fredericton + 1 mere

Humber er stolt af samarbejdet med University of New Brunswick. Begge institutioner har mangeårige traditioner for kvalitet i sygeplejerskeuddannelsen i Canada. Som UNB-Humber Sygepleje studerende, vil du modtage alle fire år af dit universitet bachelor-grad uddannelse på Humber i Toronto. Efter en vellykket afslutning, vil du modtage en Bachelor of Nursing grad fra University of New Brunswick.