Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Chile.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Chile tilbyder bachelorer programmer.

Master

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Universiteter for bachelorgrad i Chile. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Chile her.

Læs mere

Biomedicinsk Informatik

Duoc UC
på universitet Fuldtid 4 år February 2019 Chile Santiago

En tekniker i Biomedical Informatics er en uddannet professionel, der kan arbejde i sundhedsinstitutioner i den offentlige og private sektor. Disse fagfolk vil designe informationssystemer knyttet til beslutningstagningen anvende nationale og internationale sundheds-standarder for kodning, billedbehandling, levering, og systemudvikling, blandt andre. [+]

School of Health

Skolen for Sundhed på Duoc UC tilbyder karriere med et menneske, moderne, dynamisk, innovativ og afgørende vision om helbredsproblemer, med en stærk etisk grundlag og ved hjælp af de mest moderne kliniske simulation centre i landet. Skolen leverer også de værktøjer, der giver de studerende til at blive den bedste specialist i området.

Biomedicinsk Informatik

En tekniker i Biomedical Informatics er en uddannet professionel, der kan arbejde i sundhedsinstitutioner i den offentlige og private sektor. Disse fagfolk vil designe informationssystemer knyttet til beslutningstagningen anvende nationale og internationale sundheds-standarder for kodning, billedbehandling, levering, og systemudvikling, blandt andre.... [-]


Bioteknologi Engineering

Universidad Católica del Maule
på universitet 10 semestre February 2019 Chile Talca Curico

Du indarbejde den første skole af sin art i Maule regionen, som har et tværsnit, der forbereder vores studerende til at arbejde i produktion og tjenesteydelser, videnskabelig forskning og virksomhedsledelse 100% af vores akademikere har videnskabelig grad af Doctor videnskaber. [+]

Du indarbejde den første skole af sin art i Maule regionen, som har et tværsnit, der forbereder vores studerende til at arbejde i produktion og tjenesteydelser, videnskabelig forskning og virksomhedsledelse 100% af vores akademikere har videnskabelig grad af Doctor videnskaber.

Titel: Ingeniør (a) i bioteknologi Akademisk grad: Bachelor of Science i Bioteknologi Varighed: 10 semestre 2018 Årligt gebyr: $ 3.275.000 * Tilmelding 2018: $ 140.000 Hovedkontor: San Miguel Campus - Talca Dag: Dag Undersøgelse Mode:

Han er uddannet professionel til at finde, udvælge, udvikle, innovere og føre bioteknologiske processer, ved hjælp af mikroorganismer, planter og dyr, der forvalter og / eller ændrer biologiske og / eller metabolisk produktive niveauer og forskning systemer. Det er kompetent til at arbejde i bioprocesser fra levende organismer, celler, væv, metabolitter (eller kombinationer heraf) med henblik på at producere, bioconvert, biologisk nedbrydning, syntetisere og / eller rense produkter, der opfylder sociale behov i et konkurrencepræget og bæredygtigt miljø .... [-]


Kinesiologi

Universidad Católica del Maule
på universitet 10 semestre February 2019 Chile Talca Curico

Mere end 43 års erfaring inden for uddannelsesområdet og levere innovative forslag til at studere og lære af vores fremtidige Kinesiologists. [+]

Mere end 43 års erfaring inden for uddannelsesområdet og levere innovative forslag til at studere og lære af vores fremtidige Kinesiologists.

Titel: kinesiolog (a) Akademisk grad: Bachelor of Kinesiologi Varighed: 10 Semestre 2018 Årligt gebyr: $ 3.418.000 * Tilmelding 2018: $ 140.000 Hovedkontor: San Miguel Campus - Talca Dag: Dag Undersøgelse Mode:

En verden af ​​arbejde en studerende modtager professionel videnskab anvendt på menneskelig bevægelse og dens dysfunktioner, fysioterapi og genoptræning.

Orients og projicerer sin praksis baseret på en kristen og integreret vision om mand, der bidrager til at løse de store problemer i befolkningens sundhed gennem hele deres livscyklus, især sårbare grupper og risiko.... [-]