Filter
Bachelor
Chile Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Chile tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

Chile, officielt Republikken Chile er et sydamerikansk land besætter en lang, smal stribe land mellem Andesbjergene mod øst og Stillehavet mod vest.

Universiteter for bachelorgrad i Chile. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Chile her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Duoc UC

En tekniker i Biomedical Informatics er en uddannet professionel, der kan arbejde i sundhedsinstitutioner i den offentlige og private sektor. Disse fagfolk vil designe in ... [+]

School of Health

Skolen for Sundhed på Duoc UC tilbyder karriere med et menneske, moderne, dynamisk, innovativ og afgørende vision om helbredsproblemer, med en stærk etisk grundlag og ved hjælp af de mest moderne kliniske simulation centre i landet. Skolen leverer også de værktøjer, der giver de studerende til at blive den bedste specialist i området.

Biomedicinsk Informatik

En tekniker i Biomedical Informatics er en uddannet professionel, der kan arbejde i sundhedsinstitutioner i den offentlige og private sektor. Disse fagfolk vil designe informationssystemer knyttet til beslutningstagningen anvende nationale og internationale sundheds-standarder for kodning, billedbehandling, levering, og systemudvikling, blandt andre.... [-]

Chile Santiago
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk