Filter
Bachelor
Colombia

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Colombia tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Colombia, officielt Republikken Colombia, er en enhedsstat konstitutionelle republik bestående toogtredive afdelinger.

Universiteter for bachelorgrad i Colombia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Colombia her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Colombia
Studietype
Hastighed
Universidad EIA

Det er en af ​​de ingeniørvirksomheder med det største vækstpotentiale i fremtiden. Det omfatter i øjeblikket flere nye teknologier som bioteknologi, informationsteknolog ... [+]

Hvad er biomedicinsk teknik?

Det er en af ​​de ingeniørvirksomheder med det største vækstpotentiale i fremtiden. Det omfatter i øjeblikket flere nye teknologier som bioteknologi, informationsteknologi og nye materialer. Et program, der har udfordringen med at inkludere løsninger til nye sundhedsydelser som velvære og forebyggelse.

Hvorfor studere biomedicinsk teknik?Til det tværfaglige arbejde, der integrerer viden om teknik til medicinens behov.Biomedicinsk teknik er et erhverv med stor indflydelse på udviklingen af ​​landet.Den colombianske innovationsdagsorden og den nationale sundhedsvæsenets leveringspolitik 2007-2010 fra Socialministeriet, der etablerer "styrkelse af evalueringen og indarbejdelsen af ​​biomedicinsk teknologi" -processer som en af ​​hovedprojekterne at forbedre kvaliteten af ​​de ydelser, der leveres til befolkningen.Andre faktorer, der berettiger behovet for fagfolk i denne disciplin, er stigningen i den voksne, sårbare og handicappede befolkning, der kræver mere opmærksomhed fra staten og biomedicinske ingeniører, der fremmer væsentlige ændringer i sundhedssektoren.Hvorfor studere biomedicinsk teknik i VVM?20 års erfaring er dannelse af biomedicinske ingeniører af høj kvalitet, anerkendt nationalt og internationalt for deres solide formation inden for ingeniørvirksomhed.Tværfaglighed med anden teknik, der beriger programmet (mekatronik, mekanik, systemer og computing blandt andre).AKTIVE aftaler for programmets studerende, med hovedstadsområderne og klinikkerne i hovedstadsområdet, hvor vi udfører rotationer, praksis, planteskoler og mange flere akademiske aktiviteter.Første akkrediterede program i Colombia, med lærerpædagoger af professorer fra andre universiteter i landet.Forskningsgrupper med stor erfaring med 9 produkter i patentproces og klassificeret A i COLCIENCIAS.Laboratorieinfrastruktur med den nyeste teknologi, for nylig fornyet.Internationale partnerskaber i Amerika, Asien, Europa og Australien med aktiv mobilitet til programmet i prestigefyldte universiteter og klinikker, nogle af dem... [-]
Colombia Envigado
January 2020
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk