HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Cypern tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

Nicosia har en stor studerende samfund på grund af de mange universiteter og højere læreanstalter, der er placeret der. Den studerende kultur kan blive bemærket, så snart du lander i denne by, men alt i alt dens grund af uddannelse af høj kvalitet, der tilbydes af byens højere læreanstalter.

Universiteter for bachelorgrad i Cypern. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Cypern her.

resultater fundet Filter

St Georges Bach. medicin & bach. kirurgi (MBBS) grad

University of Nicosia Medical School
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

St Georges har et velfortjent ry som en populær og konkurrencedygtigt valg for studerende, der søger medicin. Graduate post-programmet blev oprettet i 2000 for at tiltrække modne ansøgere, der allerede havde en grad, og som havde oplevet livet i verden uden uddannelse. Kurset tiltrak stor interesse og blev hurtigt anerkendt over hele Storbritannien for at være banebrydende, innovative og banebrydende.

Bachelor of Medicine og Bachelor of Surgery (i samarbejde med St. George's University of London)

University of Nicosia
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

Et 4-årig ph.d.-uddannelsesprogram med en grad fra St George's, University of London Medical School Udbydes på det største private universitet i Cypern klinisk hos førende medicinske centre i USA, Israel og Europa

Bachelor i Apotek (BPharm)

University of Nicosia
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

Det overordnede mål med programmet er at forberede eleverne videnskabeligt og professionelt for at blive fuldt dygtige i pharmacy science.

BSc i sygepleje

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Programmets vigtigste uddannelsesmæssige formål er at give intellektuelt udfordrende kurser som den personlige udvikling af studerende og er baseret på stipendium og forskning; at forbedre deltagelse, vejledning, støtte læring og undervisningspolitikker som