HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Cypern tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Højere uddannelse i Cypern foregår i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, portugisisk, tyrkisk, græsk og kinesisk. Dette har løst spørgsmål om sproglige barrierer i disse højere læreanstalter muliggør endda internationale studerende til at søge landets videregående uddannelser.

Universiteter for bachelorgrad i Cypern. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Cypern her.

resultater fundet Filter

St Georges Bach. medicin & bach. kirurgi (MBBS) grad

University of Nicosia Medical School
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

St Georges har et velfortjent ry som en populær og konkurrencedygtigt valg for studerende, der søger medicin. Graduate post-programmet blev oprettet i 2000 for at tiltrække modne ansøgere, der allerede havde en grad, og som havde oplevet livet i verden uden uddannelse. Kurset tiltrak stor interesse og blev hurtigt anerkendt over hele Storbritannien for at være banebrydende, innovative og banebrydende.

Bachelor of Medicine og Bachelor of Surgery (i samarbejde med St. George's University of London)

University of Nicosia
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

Et 4-årig ph.d.-uddannelsesprogram med en grad fra St George's, University of London Medical School Udbydes på det største private universitet i Cypern klinisk hos førende medicinske centre i USA, Israel og Europa

Bachelor i Apotek (BPharm)

University of Nicosia
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Cypern Nicosia

Det overordnede mål med programmet er at forberede eleverne videnskabeligt og professionelt for at blive fuldt dygtige i pharmacy science.

BSc i sygepleje

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Programmets vigtigste uddannelsesmæssige formål er at give intellektuelt udfordrende kurser som den personlige udvikling af studerende og er baseret på stipendium og forskning; at forbedre deltagelse, vejledning, støtte læring og undervisningspolitikker som