Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange high school-dimittender vælger at forfølge en bachelorgrad som en metode til at udvide deres karrieremuligheder samt deres indtjeningspotentiale. Mange bacheloruddannelser kan være færdig inden omkring fire år, hvis den tages på fuld tid.

Lige hvad er en bachelor i EMS og paramedicinere? Beregnet til dem, der ønsker at etablere givende karriere inden sundhedsvæsen nødsituation, denne streng studieforløb indebærer en tæt gennemgang af emner, såsom generel sundhedsvidenskab, biologi, patofysiologi og nødsituationer medicinsk respons teknikker. Yderligere opmærksomhed er ofte givet til emner, der omfatter EMS kommunikation, EMS etik, katastrofeberedskab og respons metoder, som de vedrører folkesundheden nødsituationer.

Mange EMS arbejdere og paramedicinere finder, at de er mere beskæftigelsesegnede efter sikring af bachelorgrad, end de var tidligere.Mange kandidater fra disse programmer rapporterer også stærkere arbejdsglæde og bedre indtjening efter afsluttet videregående uddannelse.

Der er ingen fast omkostninger for at opnå en Bachelor i EMS og paramedicinere. Studerende overvejer gælder for et bestemt program, bør kontakte skolens indlæggelser kontor direkte for up-to-date undervisning informationer og priser.

Succesfulde kandidater fra bachelor i EMS og paramedicinere programmerne er generelt forberedt på en række forskellige positioner inden for medicinsk respons sektoren nødsituation. Mange går på at arbejde som hospital administratorer, læge assistenter eller EMS vejledere eller teknikere. Andre vælger at tage på en lang række administrative eller lederroller relateret til EMS respons. Nogle bachelorgrad indehavere vælger at udvide deres uddannelses- og karrieremuligheder endnu videre og vende tilbage til skolen i håb om at opnå en kandidatgrad i et beslægtet område.

Mange uddannelsesmuligheder findes online og rundt om i verden for dem interesseret i at udvide deres viden om sundhedspleje og akut medicinsk indsats. Vores database er en fantastisk måde at forbinde med potentielle skoler. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

4 Results in Emergency Medicine

Charles Sturt University

Som den eneste dedikerede paramedicine grad i New South Wales bærer fuld akkreditering med Rådet for Ambulance Myndigheder vil CSU 's Bachelor of Clinical Practice (param ... [+]

Brænder du for at hjælpe mennesker i deres nødens stund? Har du trives under pres?

Hvis det er tilfældet, kunne en karriere som paramediciner være for dig.

Som et første-line responder i den mest kritiske omstændigheder, vil du arbejde i et dynamisk og meget givende karriere, der gør en stor forskel i folks liv.

Som den eneste dedikerede paramedicine grad i New South Wales bærer fuld akkreditering med Rådet for Ambulance Myndigheder, CSU 's Bachelor of Clinical Practice (paramediciner) vil udstyre dig med den viden, færdigheder og tillid til at arbejde i indstillingerne nødsituation pleje i hele verden, fra outback Australien til hjertet af London.

Leveret af nationalt og internationalt anerkendte ledere i paramediciner uddannelse, CSU kursus er også udstyret med internationale studiemuligheder, hvor du kan få unikke indsigt, færdigheder og erfaringer, der i sidste ende vil forbedre din konkurrenceevne i arbejdsstyrken.... [-]

Australien Port Macquarie Bathurst
January 2020
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Western Sydney University

Paramedicinere spiller en integrerende rolle i sundhedssystemet, at reagere på akutte og subakutte sundhedsproblemer i en række forskelligartede og ukontrollerede indstil ... [+]

Paramedicinere spiller en integrerende rolle i sundhedssystemet, at reagere på akutte og subakutte sundhedsproblemer i en række forskelligartede og ukontrollerede indstillinger. Paramedicinere giver uplanlagt pleje til patienter i alle aldre, der beskæftiger sig med sundhed klager, der spænder over hele spektret af sygdom og skade sværhedsgrad og kompleksitet. De er ofte nødvendigt at interagere med primær pleje eller community allieret sundhedspersonale, der bidrager til den inter-professionel pleje af patienter i indstillingen uden for hospital.

Vestlige Sydney University paramedicine program er udviklet til at give dig den fornødne færdigheder, viden og forståelse, som vil gøre dig i stand til at fungere effektivt som en paramediciner i en regering ambulancetjeneste eller i den private paramedicine industrien. Et stærkt fokus er placeret på nutidige og nye modeller af paramedicine, udvidede anvendelsesområder for paramediciner praksis og klinisk beslutningstagning. Kurset anvender en evidensbaseret praksis tilgang, kombineret med innovative fleksible læring og vurdering strategier, at forberede dig til et mangfoldigt og succesfuld karriere i paramedicine. ... [-]

Australien Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith  + 4 Mere
January 2020
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal passere både fitness vurdering, fobi evaluering og lægeundersøgelse for at få indrejse i Emergency Medical Care grad. ... [+]

Ansøgere skal passere både fitness vurdering, fobi evaluering og lægeundersøgelse for at få indrejse i Emergency Medical Care grad.

Karriere

Emergency Care Behandlere er specialister inden for præhospitale akut lægehjælp og redning, med fokus på håndtering af kritisk syge eller tilskadekomne patienter.

Adgangskrav Minimum APS: 26 Undervisningssprog og lærings- engelsk: 5 (60% +) Matematik: 4 (50% +) Matematisk Literacy: Ikke accepteret Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) Yderligere Emne 2: 4 (50% +)

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
February 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Bachelor of Paramedicine vil give dig specifikke færdigheder, der er unikke for at være paramedic, og du vil blive uddannet inden for vurdering, analyse, beslutning ... [+]

Tag handling og start din paramedicinsk karriere

USQ's Bachelor of Paramedicine vil give dig specifikke færdigheder, der er unikke for at være paramedic, og du vil blive uddannet inden for vurdering, analyse, beslutningstagning og arbejde i vanskelige situationer.

Fra det første år og i løbet af din uddannelse vil du gennemføre kliniske placeringer hos Queensland Ambulance Service og i andre sundhedsinstitutioner - for at få en praktisk oplevelse.

Som paramedicinsk studerende får du mulighed for at forbedre dine færdigheder i vores simulerede ambulance- og akutuddannelseslaboratorier.

Vores Bachelor of Paramedicine er designet af det førende medicinske og paramedicinske personale, som forstår den virkelige verden af ​​præhospitalet.... [-]

Australien Springfield
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk