Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Farmaci

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Apotek er et studieområde, der involverer, hvordan lægemidler fremstilles, og hvordan de virker sammen med menneskekroppen. Patienter modtager receptpligtige lægemidler fra apotekere, der besvarer deres spørgsmål og sikrer, at kvalitets- og leveringsstandarder er opfyldt.

Cypern, officielt Republikken Cypern er en ø land i den østlige Middelhav. Cypern er den tredjestørste og tredje mest folkerige ø i Middelhavet, og en medlemsstat i Den Europæiske Union.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor i farmaci (bpharm)

University of Nicosia
på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Cypern Nicosia

Det overordnede formål med programmet er at forberede eleverne videnskabeligt og professionelt at blive fuldt dygtige i videnskaben om apoteket. [+]

Varighed (år): 5 år Kvalifikation Tildelt: Apotek (BPharm, 5 år) Kvalifikationsniveau: 1. Cyklus (bachelorgrad) Undervisningssprog: Græsk? Engelsk Programmet tilbydes på begge sprog i forskellige grupper Mode Undersøgelse: Fuld tid Minimum ECTS-point: 300 Profil af programmet

Formål

Det overordnede formål med programmet er at forberede eleverne videnskabeligt og professionelt at blive fuldt dygtige i videnskaben om apoteket.

Målsætninger

Rolle apotekere er meget vigtigt for sundheden, da de er eksperter på området for medicin. Studieordningen er helt i tråd med de moderne europæiske standarder og krav, og det er struktureret på en måde, at give den kandidat med den moderne akademisk baggrund, den videnskabelige viden og alle nødvendige færdigheder til at blive en succesfuld apotek.... [-]