HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

resultater fundet Filter

Bachelor af sundhedsydelser i sygepleje

Lapland University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder August 2020 Finland Kemi

Målet med uddannelsen er at uddanne sundhedspersonale med generelle og specielle viden i sundhedsvæsenet og sygepleje. Undersøgelserne gør det muligt kandidater til at arbejde i Finland og andre internationale miljøer på hospitaler og sundhedscentre samt i den private sektor.

Bacheloruddannelse i sygepleje

Satakunta University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder August 2020 Finland Pori

Graduate Programmet i sygepleje vil forberede dig til et værdsat erhverv, hvor du vil arbejde med kunder i forskellige aldersgrupper, der fremmer deres sundhed og trivsel og behandler deres sygdomme.

Bacheloruddannelse i fysioterapi

Satakunta University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder August 2020 Finland Pori

Fysioterapeuter er eksperter i bevægelse og funktionel kapacitet under alle faser af levetiden.

Bacheloruddannelsen i sygepleje

Savonia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Kuopio Ekenäs + 1 mere

Efter at have gennemført sygeplejeundersøgelserne vil du være en kompetent og dygtig sygeplejerskeekspert. Du vil have omfattende viden om sygepleje; du vil mestre de nødvendige begreber, metoder og færdigheder til at muliggøre kritisk vurdering og beslutningstagning i skiftende og uforudsigelige sygeplejesituationer. Efter eksamen er du ekspert i sygeplejersker og har evnen til at anvende din viden og færdigheder, når du løser komplekse og uforudsigelige sygeplejeproblemer.

Bacheloruddannelsen i sygepleje

Tampere University Of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder Kontakt skolen Finland Tampere

Pleje handler om at støtte folks sundhed og trivsel gennem deres liv. Den professionelle sygeplejerske har til opgave at beskytte, fremme og forbedre sundheden hos enkeltpersoner, familier og samfund for at forbedre deres livskvalitet. Vores kandidatuddannelse i sygepleje uddanner internationalt orienterede fagfolk inden for sundhedsvæsenet. Studierne vil give dig de nødvendige færdigheder inden for forskellige sundhedsinstitutioner. I løbet af programmet vil de nyeste forsknings- og bevisbaserede plejeformer integreres med praktiske faglige færdigheder.

Bachelor i sundhedsvæsenet - sygepleje

Centria University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre August 2020 Finland Kokkola

Ønsker du at komme tæt på mennesker og tage del i deres forskellige stadier af livet? Er du interesseret i at fremme individers og hele samfundets sundhed, trivsel og sikkerhed? Kan du lide at ændre situationer og multikulturelle miljøer? Hvis du er en holdspiller, kan du tage ansvar og kan arbejde uafhængigt, så er du velegnet til sygepleje studier!

Bachelor of Health Care in Nursing

JAMK University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid August 2020 Finland Jyväskylä

Mød folk fra hele verden, lær om forskellige kulturer og samtidig studere for at være en kompetent sygeplejerske! Du vil lære at planlægge, gennemføre og udvikle sundhedsfremmende, forebyggende, helbredende og rehabiliterende arbejde i sundhedsvæsenet. Du kan arbejde i grundlæggende sundhedspleje, social velfærd eller specialiseret sundhedspleje, private virksomheder, organisationer, internationale positioner på området eller som iværksætter. Denne skole tilbyder programmer inden for sygepleje, erhvervslivet, turisme og logistik.

Bachelor i sundhedssektoren i sygepleje (sygeplejerske)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
på universitet Fuldtid 42 måneder Kontakt skolen Finland Seinäjoki

Uddannelsen vil kvalificere den studerende som en sygeplejerske (RN). Programmet uddanner sygeplejersker, der er eksperter i sygepleje i forskellige arbejdsmiljøer. Deres vigtigste opgave er at fremme og bevare sundhed og forebygge sygdom. De bekymrer sig om syge og lider enkeltpersoner, familier og samfund, og også rehabilitere dem.

Bachelor of Nursing

Saimaa University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre August 2020 Finland Lappeenranta

Gradprogram i sygepleje producerer registrerede sygeplejersker, der er professionelle til at støtte enkeltpersoner, familier og samfund inden for flere fagområder.