$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse. Undersøgelser inden for folkesundhed undersøger sundheden for lokalsamfund og de mennesker, der bor i dem. Kurser overvejer ofte den rolle, som den offentli… Læs mere

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Undersøgelser inden for folkesundhed undersøger sundheden for lokalsamfund og de mennesker, der bor i dem. Kurser overvejer ofte den rolle, som den offentlige politik spiller i udformningen af ​​sundhedsresultater i samfundet, samt hvad der kan gøres for at forebygge sygdom og skade.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fort Lauderdale er en by i den amerikanske stat Florida, på Atlanterhavskysten 23 miles (37 km) nord for Miami. Fort Lauderdale er opkaldt efter en række forter bygget af USA under Anden Seminole krig. Otte institutioner for videregående uddannelse har hoved-eller satellit campusser i Ft Lauderdale.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Nova Southeastern University Undergraduate Programs
Lauderdalefortet, USA

Vær den leder, dit samfund har brug for for en sundere fremtid Med Nova Southeastern Universitys Dual Admission-program kan du opnå både din bachelor- og mastergrad i folkesun ... +

Vær den leder, dit samfund har brug for for en sundere fremtid Med Nova Southeastern Universitys Dual Admission-program kan du opnå både din bachelor- og mastergrad i folkesundhed på fem år. Du vil blive udsat for forskning og samfundsprojekter inden for mental sundhed, genetik, oral sundhed, sundhedsforskelle og global sundhed, blandt andre emner. Studerende vil drage fordel af fakultetsmedlemmer med forskellig baggrund, der bringer en bred vifte af deres egne erfaringer til klasseværelset. Programoversigt Et Dual Admission-program er tilgængeligt for kvalificerede freshman- og overførselsstuderende, hvilket giver dem mulighed for at gennemføre en kombineret bachelorgrad og mastergrad i en samlet femårig periode (4+1). Efter at have gennemført en fire-årig bachelorgrad på NSU (se kravdiagram nedenfor), er studerende berettiget til straks at starte deres Master of Public Health. -
Bachelor MSc
Fuldtid
5 år
Engelsk
Aug 2023
15 Jun 2023
på universitet