HEALTHCARESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Fysioterapi er studiet af bevægelse. Studerende i fysioterapi lærer at rådgive, uddanne og rehabilitere personer, der har lidt skader eller er ved at komme sig fra kirurgi. Fysioterapeuter kan også hjælpe mennesker med kroniske eller neurologiske problemer, som påvirker deres bevægelse til at hjælpe med at øge deres mobilitet og komfort.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Pori betragtes som en vital by i Satakunta Region, Finland. Byen er også en kommune, der har over 80.000 indbyggere. Pori har over 4 universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

1 Resultater i Fysioterapi, Pori Filter

Bacheloruddannelse i fysioterapi

Satakunta University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder August 2020 Finland Pori

Fysioterapeuter er eksperter i bevægelse og funktionel kapacitet under alle faser af levetiden.