Filter
Bachelor
Spanien León Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Studiet af fysioterapi omfatter en bred vifte af færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe patienter med fysisk rehabilitering efter en ulykke eller skade. Fysioterapeuter er ofte ansat af hospitaler, lægecentre, sportshold, skoler og private praksisklinikker.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Fysioterapi, León

Grader
Sted
Spanien
León
Studietype
Hastighed
Universidad de Leon

Vi uddanner fagfolk, der gennem anvendelse af fysioterapiteknikker kan helbrede, komme sig og tilpasse sig mennesker, der er påvirket af svækkelser, funktionelle begrænsn ... [+]

cirka

Vi uddanner fagfolk, der gennem anvendelse af fysioterapiteknikker kan helbrede, komme sig og tilpasse sig mennesker, der er påvirket af svækkelser, funktionelle begrænsninger, handicap eller ændringer i fysisk funktion og sundhedsstatus, der er lidt som følge af en skade, sygdom eller andet forårsage.

Hvis du er interesseret i at lære atUdfør, direkte og koordiner fysioterapi-interventionsplaner ved hjælp af deres egne terapeutiske værktøjer og opmærksomhed på brugerens individualitet.Sørg for effektiv fysioterapipleje, der giver omfattende hjælp til patienter.Interven inden for sundhedsfremme, forebyggelse, beskyttelse og bedring.Design fysioterapi-interventionsplaner i henhold til kriterierne for tilstrækkelighed, gyldighed og effektivitet.Diagnostisk vurdering af fysioterapipleje i henhold til standarderne og med internationalt anerkendte valideringsinstrumenter.Hvad vi tilbyder digErfaring og tradition i træning af fysioterapeuter.Faciliteter med laboratorier udstyret med en bred vifte af professionelt udstyr.Praktikpladser i adskillige offentlige og private sundhedscentre.Undervisningspersonale med stor erfaring inden for professionel praksis.Nationale og internationale mobilitetsprogrammer (Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, USA, Italien, Japan, Mexico, Peru, Polen, Portugal, Rusland, Taiwan og Vietnam).Professionelle udflugter... [-]
Spanien León
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk