HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Georgien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Uddannelse i Georgien er delvist finansieret for de mennesker forfølger uddannelse i alderen 18 og 35 år. Dette system gør det muligt for eleverne at tilegne sig praktiske færdigheder og viden, som hjælper hele verden står over for udfordringerne i det 21. århundrede.

Universiteter for bachelorgrad i Georgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Georgien her.

resultater fundet Filter

Bachelor i biomedicinsk teknik

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Georgien Tbilisi

Programmets uddannelsesmæssige mål for biomedicinsk teknik giver eleverne viden om, hvordan de skal anvende deres grundlæggende tekniske færdigheder til at løse problemer i medicin og biologi. Programmet er omfattet, medicinsk instrumentering og design, fysiologi, biomaterialer, massetransport, anvendelse af computere i medicin, kunstige implantater og medicinsk billeddannelse. Anatomi og fysiologi som de vedrører specifikke anvendelser til bioengineering vil blive gennemgået. Det er hensigten at lette den studerendes forståelse inden for alle områder inden for biomedicinsk teknik, så de kan sætte pris på fagets samarbejdsvilje. Giv en bemyndigelse faglig grad til studerende, der har til hensigt at blive praktiserende teknik.

Bachelor i Apoteket

The University Of Georgia
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Georgien Tbilisi

Formålet med dette program er at forberede en internationalt kvalificeret bachelor-apoteket, der vil kunne udvikle sig på apotekets arbejdsmiljø professionelt og fortsætte til næste uddannelsesstadium. Kandidater vil have grundlæggende kendskab til: farmaceutisk pleje, patientcentreret farmakoterapi, anvendelse af resultaterne af kliniske forsøg i apotek, produktion og fremstilling af medicinske produkter og farmaceutisk analyse; Ledelseskompetencer, der er nødvendige for at: fremme lægemiddelforskning baseret på etiske værdier, behandling og levering af farmaceutiske oplysninger, gennemførelse af læge-farmaceuter-patientmodel, kommunikation med faglige samfund og generelt samfund, også færdigheder til styring af de strukturelle enheder på passende (mellemliggende) niveau i de farmaceutiske organisationer. De kandidater fra dette program kan være ansat i farmaceutiske virksomheder, apoteker og dr UG butikker, sundhedsfaciliteter, folkesundhedsorganisationer, dr UG kvalitetskontrol og toksikologiske laboratorier, også i forsikringsselskaber, der udfører sygesikring, og vigtigst af alt er kandidaterne fra sundheds- og medicinskole, ph.d.-fakultet for The University Of Georgia skal være kvalificeret til at have stilling til en apotek og / eller en leder i apoteksproblemer.

Bachelor of Nursing

The University Of Georgia
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Georgien Tbilisi

Formålet med programmet er at fremme effektiv drift af sundhedssystemet ved at uddanne kvalificerede og højt kompetente sygeplejersker. Studerende er kvalificeret til at arbejde som sygeplejerske internationalt og lokalt eller fortsætte deres uddannelse i lokale eller internationale universiteter