Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Geriatric Medicine

En bachelorgrad er en bachelor uddannelse sti, der forbereder de studerende til en karriere i deres interesse område. Typisk tager tre til fem år at gennemføre, er der bachelor-programmer i en række forskellige discipliner, der tilbydes i gymnasier og universiteter rundt om i verden.

Hvad er en Bachelor i Age Care? Dette program er designet til studerende, der ønsker at arbejde med den ældre befolkning. Der er mange forskellige aspekter til den aldrende samfund, herunder fysiske handicap, psykiske problemer, afhængighed og manglende mobilitet. Uddannelsen vil udstyre de studerende med den viden og færdigheder til at hjælpe de ældre i en række forskellige situationer. Klasse arbejde kan omfatte skriftlige prøver, foredrag, case studier, projekter, scenarier, samt deltagelse i arbejdsstyrken.

Folk lever længere og længere, og en af ​​fordelene ved at tjene en alder pleje grad er, at der altid vil være beskæftigelsesmuligheder.Skole giver de studerende mulighed for at regne ud, hvad område (r) relateret til ældreområdet de gerne vil forfølge, og praktikophold kan hjælpe deres karriere udsigter.

Omkostningerne forbundet med en bachelor i Age Care kan variere ganske lidt fra et sted til et andet. Varigheden programmet og placeringen af ​​skolen er de vigtigste faktorer. Kontakt til skolerne direkte er den bedste måde at finde ud af specifik undervisning og gebyrer.

Mulighederne job er enorme for dem med en uddannelsesmæssig baggrund i alder pleje. Ansættelse virksomheder kan omfatte plejehjem, plejeboliger centre, Hospice, plejehjem, alderdom hjem, hospitaler og fritidshjem. Nogle stillingsbetegnelser kan omfatte rekreation terapeut, sundhedspleje aide, fysioterapeut, programleder og ergoterapeut. Dem med en ammende baggrund kan hjælpe med en række medicinske og sundhedsmæssige situationer og administrative stillinger er muligheder for dem med en erhvervsmæssig baggrund.

Der er graders muligheder rundt om i verden for dem interesseret i en karriere i en alder pleje. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Bachelor aldrende management services

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Deltid 3 år September 2019 Østrig Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 mere

Den Humboldt Bildungsges.mbH med online-campus i Wien er den største fjernundervisning institution i Østrig og har et godt 50th [+]

De Studies Tværfaglig og praktisk

Det tværfaglige orientering og metodisk og didaktisk design af kurset vil du erhverve en omfattende viden og nyttige færdigheder.

De tilegne sig viden og forståelse

fænomenet aldring, strukturer, processer og sammenhænge for social og sundhed, i sammenhængen mellem demografiske, sociale og økonomiske aspekter.

De omhandler

Faktorer, der påvirker sundhed og livskvalitet i alderdommen, Politikker, der sigter mod at fremme sundhed og livskvalitet i alderdommen, nye teknologier til støtte for hverdagen for ældre.

Du får kompetencer i

Organisatorisk og forandringsledelse, Projekt og processtyring, Interface og netværksstyring, Kommunikation, facilitering og coaching Corporate governance. Karrieremuligheder ... [-]