close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad gives til en person, når de har gennemført alle lavere og øverste delingskrav til en valgt major. Generelt bør bachelorprogrammer tage cirka fire år at fuldføre. Hvad er en bachelor i Global Health? Et sådant program er designet med en forpligtelse til forskellige perspektiver, internationalisering og borgerlige engagement i tankerne. I løbet af programmets løbetid kan d… Læs mere

En bachelorgrad gives til en person, når de har gennemført alle lavere og øverste delingskrav til en valgt major. Generelt bør bachelorprogrammer tage cirka fire år at fuldføre.

Hvad er en bachelor i Global Health? Et sådant program er designet med en forpligtelse til forskellige perspektiver, internationalisering og borgerlige engagement i tankerne. I løbet af programmets løbetid kan deltagerne få en dybtgående forståelse af sammenhængen mellem sundhed og socioøkonomisk status, etik, miljø og kultur. Kurser kan især fokusere på sundheden for lokalsamfund i lavressourceregioner, da sådanne regioner generelt ser de mest presserende sundhedsproblemer.

Personer, der opnår deres grad i global sundhed, er generelt meget medfølende og forståelse for andres skyld. Mange forbedrer deres kritiske tænkning og analyse muligheder for at anvende dem på globale spørgsmål og udvikle effektive løsninger til globale sundhedskriser. Hvert af disse træk kan vise sig at være gavnligt i deres personlige og faglige liv.

Hvor meget en person må forvente at betale for sin bachelorgrad, afhænger alt af sted og programvarighed. Fremtidsstudenter skal gøre deres forskning inden ansøgning.

Personer, der er vigtige i den globale sundhed, kan gå på at forfølge karriere i den nationale og internationale regering, sundhedspleje, forskning og udvikling, farmaceutiske eller private sektorer. De kan blive forskere, læger, internationale emissører, fredskorpsofficerer, menneskerettighedsaktivister, kvalitetssikringschefer, producenter af medicinsk udstyr, hospitalforvaltere eller folkesundhedsadministratorer. Deres daglige aktiviteter kan bestå i at passe patienter, udvikle helbredsplaner, rådgive sundhedspersonale eller udvikle innovative medicinske teknologier og medicin.

Dem, der er interesseret i at forfølge en bachelor i Global Health har flere muligheder, når det gælder læringsinstitutioner. Hvor en elev ender i sidste ende afhænger af hans eller hendes placering og budget. Online kurser tilbyder den mest fleksible og kan være den bedste løsning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Carleton University Undergraduate
Ottawa, Canada

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et bredt og karrierefokuseret program, der giver dig de færdigheder, der kræves for at få succes i de hurtigt skiftende verden ... +

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et bredt og karrierefokuseret program, der giver dig de færdigheder, der kræves for at få succes i de hurtigt skiftende verdener inden for medicin, biomedicinsk forskning og sundhedsundersøgelser. Du får et stærkt fundament i den videnskabelige viden og metoder, der er involveret i studiet af menneskers sundhed, sammen med kapaciteten til at engagere sig i bredere tværfaglige, multisektorale og multikulturelle tilgange til at finde løsninger på nogle af de mest afgørende sundhedsspørgsmål i vores tid, såsom global sundhed, miljø og sundhed osv. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
English
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her