$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien. Studerende, der er interesserede i at forbedre sundhedsforholdene i lande rundt om i verden, kan overveje at… Læs mere

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Studerende, der er interesserede i at forbedre sundhedsforholdene i lande rundt om i verden, kan overveje at forfølge studier inden for global sundhed. På dette område kan eleverne undersøge forskellige disciplinære perspektiver for at forstå årsagerne til forskelligartede sundhedssystemer og søge at udvikle langsigtede sundhedsløsninger.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fort Lauderdale, Florida er en by kendt for sine unikke kanalsystemer, der er fælles med turister. Byen har en solid uddannelse, der medfører en lang række offentlige og private institutioner, der beløber sig til over tyve. Med fem store universiteter og en håndfuld gymnasier, diverse uddannelser og masteruddannelser kan optjenes her.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Nova Southeastern University Undergraduate Programs
Lauderdalefortet, USA

Vær den leder, dit samfund har brug for for en sundere fremtid Med Nova Southeastern Universitys Dual Admission-program kan du opnå både din bachelor- og mastergrad i folkesun ... +

Vær den leder, dit samfund har brug for for en sundere fremtid Med Nova Southeastern Universitys Dual Admission-program kan du opnå både din bachelor- og mastergrad i folkesundhed på fem år. Du vil blive udsat for forskning og samfundsprojekter inden for mental sundhed, genetik, oral sundhed, sundhedsforskelle og global sundhed, blandt andre emner. Studerende vil drage fordel af fakultetsmedlemmer med forskellig baggrund, der bringer en bred vifte af deres egne erfaringer til klasseværelset. Programoversigt Et Dual Admission-program er tilgængeligt for kvalificerede freshman- og overførselsstuderende, hvilket giver dem mulighed for at gennemføre en kombineret bachelorgrad og mastergrad i en samlet femårig periode (4+1). Efter at have gennemført en fire-årig bachelorgrad på NSU (se kravdiagram nedenfor), er studerende berettiget til straks at starte deres Master of Public Health. -
Bachelor MSc
Fuldtid
5 år
Engelsk
Aug 2023
15 Jun 2023
på universitet