Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bacheloruddannelse tager typisk fire år at gennemføre, i løbet af hvilken tid deltagerne opnår avanceret viden om et givet emne. Enkeltpersoner forfølger typisk en bachelorgrad for at forbedre deres karrieremuligheder. Hvad er en bachelor i holistisk medicin? Kurser i dette program er generelt rettet mod at fremme deltagernes forståelse af motion, ernæring, passende spisevaner og sund… Læs mere

En bacheloruddannelse tager typisk fire år at gennemføre, i løbet af hvilken tid deltagerne opnår avanceret viden om et givet emne. Enkeltpersoner forfølger typisk en bachelorgrad for at forbedre deres karrieremuligheder.

Hvad er en bachelor i holistisk medicin? Kurser i dette program er generelt rettet mod at fremme deltagernes forståelse af motion, ernæring, passende spisevaner og sund livsstil adfærd. Målet med programmet er generelt at forberede enkeltpersoner til at hjælpe andre med at føre sundere og længere liv gennem holistiske foranstaltninger. Kurser kan fokusere på analyse og forståelse af økonomiske, kulturelle og sociale forhold, der påvirker sundheden, og nøglerolle fysisk aktivitet og ernæring spiller i sundhed og sygdom.

Kandidater fra dette program har tendens til at udvikle evnen til at tænke i større skala for at udvikle og gennemføre globale sundhedsløsninger. Mange er også interesserede i forskning, analyse og kritisk tænkning. Hver af disse færdigheder er tværfaglig og kan hjælpe kandidater i deres valgte karrierefelt og i livet.

Udgifterne til en bachelorgrad varierer betydeligt fra skole til skole og sted til sted. Prospective studerende bør gøre deres forskning inden ansøgning til et program.

Personer, der tager udgangspunkt i en bachelor i holistisk medicin, kan være veludstyrede til at forfølge en række spændende karrieremuligheder. Nogle jobtitler, som deltagerne i programmet kan indeholde, omfatter fysioterapeut, massage terapeut, personlig træner, sygeplejerske, kost og ernæringskonsulent, kiropraktor og akupunktør. Kandidater kan gå ind i sundhedsvæsenet, sporten, ernæringen, regeringen, fødevarevæsenet eller rådgivningsindustrien. De kan finde opfyldelse i private hospitaler, offentlige sundhedscentre, sportscentre og sportsforeninger eller akademiske institutioner.

Hvor en person går i skole afhænger i sidste ende af hans eller hendes placering, budget og eksisterende forpligtelser. Online-programmer giver fleksibilitet, som i klasseværelset programmer ikke gør. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Kursusarbejdet for BTech in Somatology omfatter zoneterapi (specialiserede massageteknikker), forskningsmetodologi, camouflage terapi, Somatechniques, permanent make-up, socio ... +

Kursusarbejdet for BTech in Somatology omfatter zoneterapi (specialiserede massageteknikker), forskningsmetodologi, camouflage terapi, Somatechniques, permanent make-up, socio-psykologi, aromaterapi (specialiserede massageteknikker),> thai massage, forretningspraksis, Somatology Research Project, Business Practice,> TT, Somatology Research Project, Reflexology Case Studies -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
Jan 2020
på universitet