HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Indien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Indien, officielt Republikken Indien er et land i Sydasien. Det er den syvende største land efter område, det næstmest folkerige land med over 1.2 milliarder mennesker, og den mest folkerige demokrati i verden

Greater Noida er en by, der huser 100.000 indbyggere. Det er blot en times kørsel fra hovedstaden New Delhi, som placerer det strategisk. Byen er kendt verden over for vært for den indiske Grand Prix inden for sine grænser.

Universiteter for bachelorgrad i Indien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Indien her.

resultater fundet Filter

Bachelor of fysioterapi (BPT)

Sharda University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Greater Noida

Fysioterapi er en type af medicinsk videnskab, som bruges til at forbedre bevægelse dysfunktioner at fremme de funktioner menneskelige legeme og optimal sundhed. Fysioterapi er en vigtig del af rehabiliteringen dedikeret til minimere handicap blandt mennesker. Det indebærer vedligeholdelse, vurdering, restaurering af de fysiske funktioner og krop ydeevne. Fysioterapi er primært anbefales til fysisk ...

Bachelor of Science i medicinsk billedbehandling teknologi

Sharda University
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien Greater Noida

Med fremskridt inden for imaging-teknologi til forskellige væv bestående af forskellige organsystemer i kroppen, såsom røntgenstråler, ultralyd, sonografi CT-scanning, MR, PET-scanning osv der er en stor efterspørgsel efter de billeddannende teknologer. Holde dette i tankerne et studieforløb på bachelorniveau er designet til at opfylde behovet for dygtige imaging teknologier ...

Bacheloruddannelse i medicinsk lab teknologi

Sharda University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Greater Noida

Diplom i Medicinsk Laboratory Technology er en toårig uddannelse, der forbereder de studerende til de vigtigste erhverv, der giver allierede sundhedspleje. De studerende er dygtige til at udføre test, som hjælper i diagnosticering og behandling af sygdomme. Dette program udstyrer kandidater med de nødvendige færdigheder til at håndtere lab udstyr og udføre præcis laboratorietest.

Bachelor of fysioterapi

Sharda University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Greater Noida

Fysioterapi er en type af medicinsk videnskab, som bruges til at forbedre bevægelse dysfunktioner at fremme de funktioner menneskelige legeme og optimal sundhed. Fysioterapi er en vigtig del af rehabiliteringen dedikeret til minimere handicap blandt mennesker. Det indebærer vedligeholdelse, vurdering, restaurering af de fysiske funktioner og krop ydeevne. Fysioterapi er primært anbefales til fysisk handikappede, de mennesker, der lider af degenerative sygdomme som gigt, neurologiske lidelser og sportsfolk. Det er en af ​​de hurtigt voksende områder inden for medicin, der involverer varme stråling, massage, kontraktioner, hydroterapi og kortbølge diatermi (arbejdsdokumentet).