HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Indien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Fundet i den sydlige del af Asien, Republikken Indien er anden mest befolkede land i verden med omkring 1270 millioner mennesker. Indien har fire typer af universiteter Centrale Universiteter, statslige universiteter, Anses Universitet og private universiteter, der består i over 550 institutioner.

Universiteter for bachelorgrad i Indien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Indien her.

resultater fundet Filter

Bachelor for farmaci (b.pharm)

Dayananda Sagar University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Bengaluru

En 4-årig bachelor-kursus som giver tilstrækkelig viden og videnskabelig information i store områder af farmaci såsom farmaceutisk kemi, farmaci, farmakologi og Farmakognosi.

Bachelor of fysioterapi (BPT)

Sharda University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Større Noida

Fysioterapi er en type af medicinsk videnskab, som bruges til at forbedre bevægelse dysfunktioner at fremme de funktioner menneskelige legeme og optimal sundhed. Fysioterapi er en vigtig del af rehabiliteringen dedikeret til minimere handicap blandt mennesker. Det indebærer vedligeholdelse, vurdering, restaurering af de fysiske funktioner og krop ydeevne. Fysioterapi er primært anbefales til fysisk ...

Bachelor of Science i medicinsk billedbehandling teknologi

Sharda University
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien Større Noida

Med fremskridt inden for imaging-teknologi til forskellige væv bestående af forskellige organsystemer i kroppen, såsom røntgenstråler, ultralyd, sonografi CT-scanning, MR, PET-scanning osv der er en stor efterspørgsel efter de billeddannende teknologer. Holde dette i tankerne et studieforløb på bachelorniveau er designet til at opfylde behovet for dygtige imaging teknologier ...

Bacheloruddannelse i medicinsk lab teknologi

Sharda University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Større Noida

Diplom i Medicinsk Laboratory Technology er en toårig uddannelse, der forbereder de studerende til de vigtigste erhverv, der giver allierede sundhedspleje. De studerende er dygtige til at udføre test, som hjælper i diagnosticering og behandling af sygdomme. Dette program udstyrer kandidater med de nødvendige færdigheder til at håndtere lab udstyr og udføre præcis laboratorietest.

Bachelor of fysioterapi

Sharda University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Større Noida

Fysioterapi er en type af medicinsk videnskab, som bruges til at forbedre bevægelse dysfunktioner at fremme de funktioner menneskelige legeme og optimal sundhed. Fysioterapi er en vigtig del af rehabiliteringen dedikeret til minimere handicap blandt mennesker. Det indebærer vedligeholdelse, vurdering, restaurering af de fysiske funktioner og krop ydeevne. Fysioterapi er primært anbefales til fysisk handikappede, de mennesker, der lider af degenerative sygdomme som gigt, neurologiske lidelser og sportsfolk. Det er en af ​​de hurtigt voksende områder inden for medicin, der involverer varme stråling, massage, kontraktioner, hydroterapi og kortbølge diatermi (arbejdsdokumentet).

Bachelor i Apotek

Kalinga University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Naya Raipur

Kalinga University er blevet konceptualiseret som et center for akademisk ekspertise. 30 acres wi-fi campus er blevet omhyggeligt designet til at overholde verdensstandarderne. Academic Block er fuldt airconditioneret og består af kontorlokaler til fakultetets medlemmer, computerlaboratorier, regulære klasseværelser med de nyeste audiovisuelle faciliteter og et veludstyret auditorium.