Filter
Bachelor
Irland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Uddannelsen er rettet mod at forberede internationalt anerkendte diplom sygeplejersker til at arbejde globalt. Programmet sikrer, at de studerende opnår den faglige kompe ... [+]

Dette er en innovativ top-up bachelor i sygepleje (BN) (International) program formål at forberede sygeplejersker til at arbejde globalt; leveres i et unikt miljø i det nordvestlige Irland, St. Angelas College, et kollegium for National University of Ireland, Galway (NUI Galway).

Uddannelsen er designet til at sikre, at eleverne opnår den faglige kompetence og akademisk kredit til at arbejde i en række kliniske indstillinger rundt omkring i verden. Alle studerende tildeles en akademisk rådgiver for at støtte deres uddannelsesmæssige udvikling i tillæg til en udpeget International Student Tutor (IST) for at lette sproglige, kulturelle, sociale og personlige støtte.

Modul / Emne Titler: (Total: 90 ECTS) Patientsikkerhed i Healthcare Setting (15 ECTS) International Nursing Practice (15 ECTS) Evidensbaseret Praksis 1 (10 ECTS) Evidensbaseret Praksis 2 (15 ECTS) Empowerment & den sygeplejerske-Client Relationship (10 ECTS) Ledelse & Management for effektiv Healthcare Levering (10 ECTS) Moderne Sygepleje Issues (15 ECTS) ... [-]
Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk