Filter
Bachelor
Irland Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

Læs mere Minimer

Results

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Uddannelsen er rettet mod at forberede internationalt anerkendte diplom sygeplejersker til at arbejde globalt. Programmet sikrer, at de studerende opnår den faglige kompe ... [+]

Dette er en innovativ top-up bachelor i sygepleje (BN) (International) program formål at forberede sygeplejersker til at arbejde globalt; leveres i et unikt miljø i det nordvestlige Irland, St. Angelas College, et kollegium for National University of Ireland, Galway (NUI Galway).

Uddannelsen er designet til at sikre, at eleverne opnår den faglige kompetence og akademisk kredit til at arbejde i en række kliniske indstillinger rundt omkring i verden. Alle studerende tildeles en akademisk rådgiver for at støtte deres uddannelsesmæssige udvikling i tillæg til en udpeget International Student Tutor (IST) for at lette sproglige, kulturelle, sociale og personlige støtte.

Modul / Emne Titler: (Total: 90 ECTS) Patientsikkerhed i Healthcare Setting (15 ECTS) International Nursing Practice (15 ECTS) Evidensbaseret Praksis 1 (10 ECTS) Evidensbaseret Praksis 2 (15 ECTS) Empowerment & den sygeplejerske-Client Relationship (10 ECTS) Ledelse & Management for effektiv Healthcare Levering (10 ECTS) Moderne Sygepleje Issues (15 ECTS) ... [-]
Irland Sligo
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Irish College of Traditional Chinese Medicine

Hvis du ønsker at være en "Superior Practitioner" af akupunktur TCM, stand til at bruge akupunktur ikke blot at lindre eller endda helbrede, nuværende sygdomme, men også ... [+]

Licentiat i traditionel kinesisk medicin

Hvis du ønsker at være en "Superior Practitioner" af akupunktur TCM, stand til at bruge akupunktur ikke blot at lindre eller endda helbrede, nuværende sygdomme, men også for at hjælpe en klient til at blive bedre rustet til at forebygge fremtidige sygdomme fra occuring, så Lic. TCM er kurset for dig.

Hvis du ønsker at blive en specialist i Akupunktur TCM stand til at hjælpe sunde kunder til at forblive på den måde, og endda forbedre deres egen sundhed, så er dette omfattende uddannelsesprogram (som giver mere end blot "Akupunktur" Træning, er baseret på klassisk kinesisk medicin) gør det muligt for praktiserende læge til at bruge en bred vifte af TCM diagnostiske og terapeutiske redskaber til at nå disse mål.... [-]

Irland Dublin
October 2019
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk