Filter
Bachelor
Irland Sligo Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

En af de mest folkerige byer i Irland, Silgo, er kendt for sin fremgang i nye teknologier og iværksætteri.Denne by har nogle af de bedste it og teknologi-baserede universiteter og uddannelsesinstitutioner såsom Institute of Technology Sligo og St. Angela 's College, Sligo

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Irland
Sligo
Studietype
Hastighed
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Uddannelsen er rettet mod at forberede internationalt anerkendte diplom sygeplejersker til at arbejde globalt. Programmet sikrer, at de studerende opnår den faglige kompe ... [+]

Dette er en innovativ top-up bachelor i sygepleje (BN) (International) program formål at forberede sygeplejersker til at arbejde globalt; leveres i et unikt miljø i det nordvestlige Irland, St. Angelas College, et kollegium for National University of Ireland, Galway (NUI Galway).

Uddannelsen er designet til at sikre, at eleverne opnår den faglige kompetence og akademisk kredit til at arbejde i en række kliniske indstillinger rundt omkring i verden. Alle studerende tildeles en akademisk rådgiver for at støtte deres uddannelsesmæssige udvikling i tillæg til en udpeget International Student Tutor (IST) for at lette sproglige, kulturelle, sociale og personlige støtte.

Modul / Emne Titler: (Total: 90 ECTS) Patientsikkerhed i Healthcare Setting (15 ECTS) International Nursing Practice (15 ECTS) Evidensbaseret Praksis 1 (10 ECTS) Evidensbaseret Praksis 2 (15 ECTS) Empowerment & den sygeplejerske-Client Relationship (10 ECTS) Ledelse & Management for effektiv Healthcare Levering (10 ECTS) Moderne Sygepleje Issues (15 ECTS) ... [-]
Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk