HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

En af de mest folkerige byer i Irland, Silgo, er kendt for sin fremgang i nye teknologier og iværksætteri.Denne by har nogle af de bedste it og teknologi-baserede universiteter og uddannelsesinstitutioner såsom Institute of Technology Sligo og St. Angela 's College, Sligo

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

resultater fundet Filter

Bachelor of sygepleje (internationale) top-up 1 års grad

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Irland Sligo

Uddannelsen er rettet mod at forberede internationalt anerkendte diplom sygeplejersker til at arbejde globalt. Programmet sikrer, at de studerende opnår den faglige kompetence og akademisk kredit til at arbejde i en række kliniske indstillinger rundt omkring i verden.